Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 10. 2022

Blíženci 12. 10. 2022

Může se stát, že vás někdo osloví a bude s vámi mluvit o investicích. Ten člověk může tvrdit, že to, co prosazuje, zní jako hrnec zlata na konci duhy. Pamatujte na přísloví: Pokud něco zní příliš dobře, než aby to byla pravda, pravděpodobně to pravda je! Pokud vás zajímá, co vám tato osoba říká, počkejte několik dní a pak si to ověřte u nezaujatého zdroje. Vždy se vyplatí být obezřetný!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes si můžete užívat smíchu a dovádění s romantickým partnerem bez obav, že to bude těžké a strašně vážné. I když se dokážete vyrovnat se závazky, musí to být za vašich podmínek, což může někdy nechat vaši drahou polovičku na pochybách. Oni však vážné obavy nemají, protože se cítí stejně koketní jako vy a také nechtějí nic příliš těžkého.

Práce

Ujistěte se, že podporujete své kolegy tím, že dodržujete své slovo. Pokud nejste schopni držet pohromadě tímto jednoduchým způsobem, střílíte sobě i svým spolupracovníkům do nohy. Společně jste silní. Odděleně jste slabí.

Peníze

Čeká vás období omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem jste si mysleli, že jste se s tím v minulosti vypořádali, nemusí být ve skutečnosti skutečně splaceno. Mohly naběhnout úroky, takže je nutné začít pracovat na splátkovém plánu, se kterým můžete žít, abyste se s problémem vypořádali. Pokud tak učiníte, bude se vám lépe odpočívat.

Zdraví

Dnešní tranzit oživí vaši duchovní podstatu! My lidé máme k vodě zvláštní vztah. Poskytuje nám duchovní omlazení a dává nám pocit života! Možná byste se měli zamyslet nad tím, kolik vody si vlastně každý den dopřáváte. Voda hraje zásadní roli v tom, jak vypadá vaše pleť a zda máte pravidelnou trávicí činnost. Osm plných sklenic denně výrazně změní to, jak vypadáte a jak se cítíte!

Přečtěte si také