Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 1. 2023

Blíženci 15. 1. 2023

Sny a vize mohou dnes v Blížencích vyvolat touhu být obzvláště umělečtí a kreativní. Nápady na nové umělecké projekty by se vám mohly celý den honit hlavou a vy byste mohli propadnout panice a pochybnostem, zda vůbec budete mít čas některý ze svých nápadů uskutečnit. V tuto chvíli si můžete pouze zapsat vše, co se vám zrodí v hlavě, a to v pořadí podle vlastních preferencí. Pak s každým z nich postupně pracujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenechte si ujít příležitost šířit kolem sebe trochu více lásky a štěstí. Astrální vliv vás vybízí, abyste vyšli ven a rozdávali se v jakékoli funkci, kterou považujete za vhodnou. Pokud hledáte tu pravou výjimečnou osobu, máte větší šanci ji takto najít.

Práce

Nevrhejte se po hlavě do situace, o které nic nevíte. Máte tendenci ujmout se vedení v něčem, co vyžaduje okamžitou pozornost. Buďte opatrní. Nejste pro danou práci nejvhodnější – nechte ji tedy na někom jiném.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším domem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem sektoru cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Snadno se necháte unést emocemi – vlastními nebo cizími  a je důležité, abyste se vyrovnali uzemňujícími fyzickými aktivitami. Pokud to počasí dovolí, je vhodnější chodit pěšky než používat auto nebo veřejnou dopravu. Buďte vzdorovití, pokud jde o čas pro sebe, protože za ignorování svých osobních potřeb zaplatíte vysokou cenu. Posedět u šálku bylinkového čaje je také příjemná věc, kterou pro sebe můžete udělat. Zůstaňte klidní a soustředění.

Přečtěte si také