Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 10. 2022

Blíženci 17. 10. 2022

Velmi láskyplné poselství by vám mohla poslat žena, možná vaše matka. Pokud se jedná o dopis, může mít několik stran. Pokud se jedná o telefonní hovor, může konverzace trvat dlouho. Zkuste si během dne naplánovat nějaký volný čas. Ať už se jedná o kohokoli, tento kontakt velmi pozitivně ovlivní váš vztah.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konfigurace dnes spřádá nejrůznější magická kouzla, zejména v souvislosti s vaším milostným životem. Můžete si být jisti, že pokud existuje někdo, ke komu se cítíte být přitahováni, pak je právě teď ten správný čas jít do toho. Objevíte se jako ta nejsvůdnější osoba v okolí a dotyčný podlehne vašemu kouzlu jako beránek na porážku. Ach, mějte slitování!

Práce

Zrušit stávající projekt a začít úplně od začátku se může zdát jako dobrý nápad, ale není tomu tak. Vytrvejte. Začíná nový trend, který bude pokračovat po následující dva měsíce, a vy zjistíte, že neúspěšný projekt můžete změnit v úspěšný.

Peníze

Čeká vás období omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem jste si mysleli, že jste se s tím v minulosti vypořádali, nemusí být ve skutečnosti skutečně splaceno. Mohly naběhnout úroky, takže je nutné začít pracovat na splátkovém plánu, se kterým můžete žít, abyste se s problémem vypořádali naposledy. Pokud tak učiníte, bude se vám lépe odpočívat.

Zdraví

Vždy si hlídejte, co jíte, abyste se cítili co nejlépe za všech okolností, a zvláště pak ve stresových situacích. Všichni máme tendenci se rozptylovat, když si povídáme nebo se díváme na televizi - sotva si všimneme, co vkládáme do úst! Existují způsoby, jak tyto situace zvládnout, a většina z nich zahrnuje jen trochu předvídavosti. Například za každý požitý alkoholický nápoj vypijte jednu sklenici vody (nejlépe bez ledu).

Přečtěte si také