Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 11. 2022

Blíženci 18. 11. 2022

Láska a romantika se dnes vyvíjejí báječně. Pokud jste vázáni, náklonnost mezi vámi a vaším partnerem nadále roste. Silný pocit jednoty by mohl vést k pevnému závazku. Pokud v současné době nejste vázáni, nebuďte překvapeni, pokud se vám někdo, koho máte rádi, ale dobře ho neznáte, náhle bude zdát přitažlivý.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte před milovanou osobou nějaké tajemství, můžete se začít cítit o něco provinileji než obvykle. Něco vyvolává nejrůznější emoce. V jednu chvíli můžete mít chuť vše prozradit, vzápětí můžete mít pocit, že na ničem stejně nezáleží. Zachovejte chladnou hlavu a zítra se rozhodněte informovaněji.

Práce

Vaše touha je silná a lidé kolem vás vás povzbuzují. Jste připraveni udělat další krok a nebojíte se ukázat zbytku světa. V tomto typu sebevědomého postoje je velká síla. Přijměte ho.

Peníze

Hluboká transformace se nyní spojuje s akcí. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro mnohé z vás znepokojující, protože se hodně týká emocí. Postavit se svým pocitům čelem je obtížné, protože si musíte přiznat zranitelnost a uznat bolest. To není pro nikoho snadné. Možná budete chtít vyhledat své přátele a požádat je o pomoc. Pokud nemáte pocit, že vás něco trápí, možná si můžete dopřát spoustu pečujícího chování. Dobrou večeři, horkou koupel a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také