Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 12. 2022

Blíženci 21. 12. 2022

To, že někoho milujete, není zárukou, že vás jednoho dne neopustí. Svou lásku musíte dávat svobodně a bez závazků. Pokud budete k lidem přistupovat tak, že budete vždy žádat záruky nebo ochranu, dáte jim pocítit, že jim nedůvěřujete. Na oplátku nebudou důvěřovat oni vám. Je to začarovaný kruh. Jediná cesta ven vede přes bezpodmínečné dávání svého srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vám přináší velkou jistotu, zejména pokud jde o jeden vztah. Pokud jste se cítili přehlíženi a přemýšleli jste, zda pro vás oba skutečně existuje nějaká budoucnost, dnešní události by vás měly uklidnit. I když se vám možná nepodaří, aby vás váš partner (současný nebo budoucí) neustále zahrnoval láskou, budete nyní s jistotou vědět, co k vám cítí.

Práce

V popředí vaší pozornosti budou pravděpodobně problémy s penězi. Čas krize přišel dříve, než jste doufali, a čísla prostě nesvědčí ve váš prospěch. Nyní je čas vážně stanovit priority svých potřeb a vytvořit realistický rozpočet.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává možnost očistit se, ať už fyzicky, nebo emocionálně. Pokud vás něco trápí po citové stránce, obvykle jde o nějaký nevyřešený problém mezi vámi a jinou osobou. V závislosti na závažnosti tohoto problému může pomoci vypsat se ze svých frustrací nebo nakreslit obrázek. Pokuste se to nějakým způsobem dostat mimo sebe. Až budete mít pocit, že jste problém zvládli, proveďte nějaké fyzické cvičení, abyste rozproudili novou krev a dokončili očistný proces.

Přečtěte si také