Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 12. 2022

Blíženci 4. 12. 2022

Dnes večer by se u vás doma mohlo uskutečnit skupinové setkání, možná duchovní nebo metafyzické. Této skupině se pravděpodobně podaří vše, o co usiluje. Intuice, energie a představivost jsou všude kolem vás. Sblížíte se s tím, s kým se dnes rozhodnete trávit čas, ať už to bude přítel, milenec nebo kolega. Dnes večer si zapisujte své myšlenky a postřehy, abyste si je mohli zapamatovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si přejete sdělit svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) něco, co vyžaduje velký takt a jemnost, ale přirozeně z toho můžete mít také obavy. Možná pociťujete strach říci svůj názor, a přesto, pokud dokážete otevřít své srdce a dostat se přes tyto bariéry, zjistíte, že se může stát něco docela krásného. Dejte lásce šanci.

Práce

Dnes budete slovně zápasit s někým, kdo má plnou hubu řečí a možná vůbec nemá jasno ve svých faktech. V takové situaci neztrácejte klid. Držte se toho, co víte, že je pravda, a věřte si.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho domu domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Možná konečně dojdete k odhalení, které vám dosud unikalo! Vaše záměry a činy se spojují s vyjádřením vašich myšlenek. Pokud je vaše touha pomáhat druhým silná, ale potřebujete pomoc s jejím vyjádřením, poraďte se s někým, koho si vážíte. Vyjádřením svých myšlenek je přiblížíte realitě, o kterou se můžete podělit s ostatními. Často pomáhá dlouhá procházka, abyste si dodali odvahu.

Přečtěte si také