Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 12. 2022

Blíženci 7. 12. 2022

Dnes jsou vesmírné podmínky skvělé pro vrcholnou fyzickou a duševní energii. Budete schopni zvládnout téměř cokoli. Díky dodatečnému zvýšení úrovně vašeho sebevědomí je nyní čas podniknout kroky k dosažení vašich největších cílů. Všichni, kdo se snažíte, se budete cítit dobře. I když nejste velkým příznivcem riskování, to, které podstoupíte dnes, bude stát za to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) může vzniknout napětí, zejména pokud dnes vyjdou najevo určité pocity. Nejlepším způsobem, jak se s touto nadbytečnou energií vypořádat, je odejít a společně podniknout něco aktivního, co vyžaduje velké soustředění a koncentraci. To by vás pak spíše sblížilo, než aby to vyvolalo neshody.

Práce

Během dnešní práce se pravděpodobně setkáte s tvrdou obranou. Střílíte na branku, ale rozhodčí píská faul. Místo abyste ztráceli fanoušky tím, že na hřišti ztropíte scénu, v klidu si zkontrolujte pravidla a držte se jich.

Peníze

Pokud jde o peníze, obvykle víte, jak je vydělat a utratit! Pokud jde o zelené věci, můžete být velmocí. Podívejte se na to, co přinášíte lépe než ostatní, ať už v práci, ve svých nápadech nebo ve vztahu k penězům. Možná s překvapením zjistíte, že je to víc, než jste si dosud mysleli. Tento talent můžete využít nyní, abyste ho později zpeněžili.

Zdraví

Pravdou je, že byste nejraději nebyli tady, ale někde jinde. Vaše dobrodružná povaha vás nutí cestovat do vzdálených končin vesmíru. K nalezení klidu vám mohou pomoci zdravotní praktiky, jako je jóga a meditace. Vaše stravovací problémy by se měly zaměřit na to, abyste se uzemnili. Zdravý imunitní systém zabrání oslabení. Kromě pití velkého množství vody se tedy doporučuje konzumace čerstvé citronové šťávy a echinacey.

Přečtěte si také