Denní horoskop KOZOROHA na 24. 8. 2022

Kozoroh 24. 8. 2022

Kozorozi, dnes vás mohou trápit starosti s penězi. Nemusí k tomu být žádný skutečný důvod. Možná se jen trápíte kvůli možným problémům, které by mohly nastat. Je to zbytečné. Překročte tento most, až k němu dojdete. Pokud chcete, podnikněte kroky, abyste se této eventualitě vyhnuli, ale neztrácejte čas starostmi. Stres za to nestojí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace s sebou přináší skvělou příležitost, jak začít pracovat na změně přesvědčení, které vy i váš partner máte o vašem současném vztahu. Existují určité věci, které byste oba mohli změnit, a určité oblasti, v nichž jste slepí k aspektům svého chování. Přijetí otevřenějšího souboru přesvědčení bude pro vás oba přínosem. Váš svět se rozšíří.

Práce

Vzdělávání je nikdy nekončící proces. Zdá se, že jste ústředním bodem nové myšlenky, která se rozvíjí. Vy učíte ostatní a ostatní se učí od vás. Udržujte dialog otevřený a neomezený. Všichni kolem vás z toho budou mít prospěch.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

Atmosféra dne vám dodá spoustu energie a ukáže vám, že je třeba zapojit mysl, abyste zvládli své tělo. Představte si svou mysl jako hrdinného lesníka, který zvládá zuřící požár. V ohni je mnoho pozitivního užitku, ale je třeba ho zvládnout. Disciplína je název hry. Použijte svou mysl k tomu, abyste se přesvědčili, že si máte obout běžecké boty, připravit zdravou večeři nebo vstát a doplnit si sklenici vody.

Přečtěte si také