Horoskop na dnešní den dle Luny pro 25. srpen

Tvrdí se, že když chceme zvládnout energii tohoto dne, vyhneme se jídlu, alkoholu, sexu a různým jiným „pokušením.“  Snažíme se také vyhýbat konfrontacím s druhými lidmi, nepřeme se, ale jednáme podle přísloví „moudřejší ustoupí.“ V případě napětí a domácích bouřek vyklidíme „pole.“

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Had

Vodnářská energie nás zve k zábavě, do společnosti, nepřehánějme to však s radovánkami, alkoholem a jídlem, ani s erotikou. Naše tělo se rychle unaví a nezbude nám síla na další aktivity. Důležité je umět v pravou chvíli vypnout, uvolnit se a dát si čas jen pro sebe.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Luna přibývá, platí pravidlo, že tělo víc ukládá. Chceme-li být štíhlí, volíme stravu, která prospívá tělu a je i chutná. Při sestavování jídelníčků „na míru“ si můžeme nechat poradit od odborníků. Na tyto témata je mnoho knih, videi i různých kurzů, kde se můžeme naučit vařit skvělá, zdravá jídla.

Zajímavou kombinaci je modrá a žlutá. Vybereme larimar nebo citrín .

Dnes nám může vonět ylan-ylang nebo lopuch.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.