Horoskop na dnešní den dle Luny pro 25. srpen

Tvrdí se, že když chceme zvládnout energii tohoto dne, vyhneme se jídlu, alkoholu, sexu a různým jiným „pokušením.“  Snažíme se také vyhýbat konfrontacím s druhými lidmi, nepřeme se, ale jednáme podle přísloví „moudřejší ustoupí.“ V případě napětí a domácích bouřek vyklidíme „pole.“

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Had

Vodnářská energie nás zve k zábavě, do společnosti, nepřehánějme to však s radovánkami, alkoholem a jídlem, ani s erotikou. Naše tělo se rychle unaví a nezbude nám síla na další aktivity. Důležité je umět v pravou chvíli vypnout, uvolnit se a dát si čas jen pro sebe.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Luna přibývá, platí pravidlo, že tělo víc ukládá. Chceme-li být štíhlí, volíme stravu, která prospívá tělu a je i chutná. Při sestavování jídelníčků „na míru“ si můžeme nechat poradit od odborníků. Na tyto témata je mnoho knih, videi i různých kurzů, kde se můžeme naučit vařit skvělá, zdravá jídla.

Zajímavou kombinaci je modrá a žlutá. Vybereme larimar nebo citrín .

Dnes nám může vonět ylan-ylang nebo lopuch.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.