Kvízová soutěž

Soutěž o balíček produktů s Dr.Max od společnosti APIVITA

APIVITA - tato řecká kosmetická značka pečlivě a eticky získává včelí produkty, jako je med, včelí vosk propolis a mateří kašička, které mají výjimečné vlastnosti pro péči o pleť. Výzkum ukazuje, že včelí produkty jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které pomáhají zlepšovat hydrataci, regeneraci a napomáhají udržovat mladistvý vzhled pokožky. APIVITA se pyšní tím, že spolupracuje s lokálními včelaři a podporuje udržitelné zemědělství, aby zajistila, zdravé a prosperující včelí populace. Společně s APIVITOU a redakcí Prima Ženy jsme se teď rozhodly, že si o produkty této společnosti můžete zasoutěžit! Stačí správně odpovědět na otázku níže. Přejeme hodně štěstí.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Balíček produktů od společnosti APIVITA vyhrává: Erika Halčinová. Gratulujeme! Brzy Vás budeme ohledně výhry kontaktovat.

O co jsme hráli?

  1. Balíček produktů od společnosti APIVITA

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDESOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.