4 zásadních fakta, která víme z 3.epizody seriálu 1890

Slovenský seriál 1890 můžete sledovat každý pátek na Primě ve 20.15 a pokud to nestiháte, podívat se můžete na celý díl i online na www.iprima.cz. Co zatím víme o démonovi z Tiesňavi, tedy o možném prvním masovém vrahovi v Uhersku?

Vyšetřovatel Jánoš Marton si začíná být zcela jistý, že démon z Tiesňavy má za sebou daleko víc obětí, než si všichni myslí. Místní společnost se démona obává, ale vypadá to, že nahnáno by měly být hlavně ženy, které se nějakým způsobem znelíbily. Komu? To je otázka.

Co detektiv Marton společně se svým kolegou Vilémem Černým vyšetřily během 3. dílu? Obrysy případu začínají mít daleko jasnější hrany než tomu bylo dříve.

1) Hrabě Wisniewsky zneužívá všechny služky

Na konci 2. dílu Marton viděl sado-maso hrátky hraběte se služkou. Ta má podobné modřiny jako oběť služky nalezené v zámku. Jedna z komorních se přizná, že hrabě toto provádí každé. Pokud by odmítly, hrabě by je nekompromisně vyhodil.

2) 4 mrtvé ženy

Marton se strážmistrem procházejí archivní složky místní policie. Ukazuje se, že zavražděných žen během posledních let existuje více. Několik případů vypadá jako nehody. U některých žen ale stejně jako u oběti ze zámku chybí oči. Marton si je jistý, že to není náhoda.

3) Majordomus je zamlčeným synem hraběte

Marton se dozvídá, že nepříjemný majordomus je utajovaným synem hraběte, který ho vychovával na zámku, jelikož se ho vlastní matka zřekla. Majordomus však nikdy nezdědí to, co jeho nevlastní sourozenci. Marton zjistí, že majordomus okrádá samotného hraběte, bere si to, co oficiálně nikdy nedostane.

4) Všechny zavražděné ženy hrabě znal osobně

Majordomus v rámci výměny informací s detektivem Martonem prozradí, že hrabě všechny zavražděné ženy znal. Minimálně se dvěma měl sexuální poměr. Může být tedy právem považovaný za podezřelého.

Sledujte dále seriál 1890 na Primě ve 20.15 každý pátek.

Po odvysílání se můžete podívat i na celou epizodu online.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.