Móda a krása

6. února 2024 18:00

Komerční sdělení

5 tipů na valentýnský dárek pro ni: Parfém, korejská kosmetika i hydratační maska na vlasy

Ať už den svatého Valentýna slavíte nebo ne, je to skvělý čas pro obdarování vašich blízkých, ale i vás samotných. Vybrali jsme několik produktů, do kterých se zamilujete.

1. Intenzivní hydratační kúra pro omlazení pleti

Sada KORIKA HI-TECH LIPOSOME Hydrating Solution potěší každou ženu, obzvlášť během zimy a po zimě. Hyaluronové sérum KORIKA Hydrating Solution Activating Serum má lehkou texturu a pomáhá aktivovat hydratační a omlazující procesy v pleti. Po jeho aplikaci přichází na řadu další krok této sady, a sice intenzivní hydratační krém KORIKA Hydrating Solution Intensive Cream, který je tou správnou tečkou za korejským rituálem krásy. Pleť zanechává hladší, zářivější a hloubkově hydratovanou. Produkty jsou vhodné i pro citlivou pleť.

Jak aplikovat:

  1. Odličte a vyčistěte vaši pleť, abyste ji připravila na aplikaci séra.
  2. Poté naneste sérum jemným vklepáním do pokožky. Na velmi suchá místa naneste větší množství séra a jemně jej zapracovávejte až do vstřebání.
  3. Hydratační krém na pleť nanášejte jemným rozetřením nebo vklepáváním konečky prstů.

Sada obsahuje:

2. Parfém inspirovaný literárním dílem

Parfémovaná voda NOVELLISTA UNIQUE WOOD je svěží kombinací růžového pepře, bourbonu a uklidňující levandule. Nezapomenutelný zážitek pak umocňují kořenité tóny provázené květem fialky, tonka fazolí a vanilky. Tato aromatická unisex vůně byla, stejně jako všechny parfémy NOVELLISTA, inspirována literárním dílem.

Inspirace vůně: Chlapec v buši

Téma divočiny surové buše západní Austrálie, fyzické a duševní asertivity a nezávislosti. Bohatá dřevitá vonná kompozice odráží osobitou krásu ryzí divoké přírody. V každém z nás se ukrývá odvážný hrdina současnosti, a tak si tato vůně inspirovaná dílem Chlapec v buši od D. H. Lawrence a M. L. Skinnerové zaručeně získá i vás.

Hlava růžový pepř, geránium, levandule
Srdce sečuánský pepř, černý pepř, fialka
Základ tonka fazole, ambrové dřevo, vanilka
Druh vůně aromatická, dřevitá

3. Must-have paletka očních stínů

Ve výbavě dekorativní kosmetiky každé ženy by neměla chybět paletka nude očních stínů. NOBEA Day-to-Day Naturally Nude Eyeshadow Palette obsahuje 15 stínů (matných i metalických) pro denní i večerní nošení. Dají se mezi sebou skvěle mixovat a výsledek je vždy perfektní, díky vysoké pigmentaci, neprášivé textuře a snadnému roztírání.

Jak aplikovat:

Začněte aplikací světlého či nude podkladového stínu na celé víčko pomocí plochého štětce. Tím si vytvoříte ideální podklad pro denní i večerní líčení. Poté si vyberte z paletky odstín, který nanesete na střední část víčka. Nejtmavším pak zvýrazněte vnější koutek oka. Pro aplikaci třpytivých stínů použijte ideálně plochý štětec, kterým stíny do víčka spíše přitlačujte.

4. Obnovující maska s keratinem pro suché a poškozené vlasy

Maska ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair je mistrovským dílem a dokáže navrátit krásu i velmi poškozeným a namáhaným vlasům. Obsahuje protein sericin a unikátní hydrolyzovaný keratin, které pronikají hluboko do vlasů a dodávají jim sílu, lesk i hedvábnou hebkost. Je vhodná pro všechny typy vlasů a působí také jako prevence roztřepených konečků. Na vlasech vytváří neviditelný film, který je chrání před mechanickým nebo tepelným poškozením i negativními účinky okolí, jako je UV záření nebo znečištění. Vlasy jsou zářivější, živější a méně se lámou.

Jak aplikovat:

Naneste dostatečné množství masky Keratin Repair do délek a konečků umytých, ručníkem lehce vysušených vlasů. Nechte působit alespoň 5 minut a poté masku důkladně opláchněte.

5. Kvalitní kartáč na vlasy bez tahání a elektrizace

Kartáč BrushArt Hair Boar Bristle Paddle Hairbrush zajistí, že budete mít perfektně rozčesané a lesklé vlasy. Díky dvěma druhům štětin (z divočáka a z nylonu) vlasy netahá ani neelektrizuje. Rukojeť kartáče odolá i případnému tlaku, pokud zkrocení vašich vlasů vyžaduje o něco více síly. Zároveň jeho nízká hmotnost nezpůsobuje bolest zápěstí.

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása Valentýn dárky parfém tipy redakce NOVELLISTA BrushArt KORIKA ICONIQUE

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.