Andělské poselství na týden od 8. ledna: Vyrazte na kurz a řekněte si o vyšší plat

Karty jsou vám v tomto týdnu velmi nakloněny. A tak se nebojte říct si o víc peněz a vyzkoušet ve svém životě něco, co jste ještě nezkusili. Co dalšího vám andělské karty vzkazují?

Karta na tento týden: Osmička ohně

Osmička ohně symbolizuje energii, transformaci a vytrvalost. Tato karta vás povzbuzuje k prozkoumání vlastních vášní a naléhá na vás, abyste se nezalekli změn, které mohou přijít zcela nečekaně a neplánovaně. Změny mohou přijít takovou rychlostí, že váš trošku vyděsí, ale není důvod k obavám, změny jsou v životě potřeba a všechno se děje pro vaše nejvyšší dobro.

Ve vztazích vás mohou přepadnout velmi intenzivní emoce. Tam, kde není láska, možná dojde k ukončení a rozchodu. Uvědomíte si, že vás váš současný vztah už nenaplňuje a v blízkosti vašeho partnera se necítíte dobře a začnete dělat změny. Pokud jste ve vztahu dlouhodobě nespokojeni, je na čase si společně sednout a začít problémy řešit. Jen mějte na paměti, že hádky ještě nikdy nic nevyřešily. Snažte se komunikovat s chladnou hlavou a bez zbytečných emocí a obviňování.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

Chcete se naučit něco nového? Právě teď je ideální čas, abyste se přihlásili do nového kurzu, naučili se nový jazyk, tanec nebo sport. Vyzkoušejte kurz keramiky nebo jógu, prostě vrhněte se do nových věcí po hlavě, zjistíte, že vás to neskutečně naplňuje a baví. A kdo ví, možná tam potkáte i svého osudového partnera nebo nové kamarády, s nimiž vás bude pojit přátelství po celý život.

V práci se nebojte prosadit své sny. A je jedno, jestli šéfa požádáte o zvýšení platu, změnu pozice, nebo se rozhodnete změnit práci úplně, ve všech směrech jsou vám karty nakloněny a přejí vám. Vaše dlouhodobé úsilí, snaha a odhodlání bude po zásluze odměněno. Podělte se o svou radost s ostatními, znásobí se.

Jaký bude celý rok 2024 podle slavné kartářky? Poslechněte si ve videu:

Sdílejte článek
Štítky láska emoce energie vztah výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.