S aplikaci Prostřeno! vše na jednom místě. Zákulisní informace, bonusy a recepty

Milan – Prostřeno! S29 (81)

Máte rádi kulinářský pořad Prostřeno! a chcete mít informace o soutěžících z první ruky? Zajímají vás recepty a spousta dalších bonusových materiálů, které nikde jinde nenajdete? Stáhněte si aplikaci Prostřeno! do svého telefonu a buďte stále v obraze.

Buďte v neustálém spojení se soutěžícími a pořadem, který vás baví. S aplikací Prostřeno! budete mít nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které budete mít přímo ve vaší kapse. Mějte díky aplikaci přehled o tom, komu se dařilo, komu méně nebo kdo skrývá zákeřnou taktiku.

Objevte skvělé recepty přímo od účastníků a sledujte bonusové materiály. Nesouhlasíte s hodnocením soutěžících? Udělujte body podle sebe. Každý den hlasujte a vyhrajte 10 000 Kč. Každý týden máte navíc šanci soutěžit o skvělé ceny.

Stáhněte si svoji aplikaci Prostřeno! na Google Play...

... nebo v Apple Store.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 6. 2024

Berani, dnes se cítíte poněkud citlivě. Možná budete chtít zachránit každé zraněné zvíře u silnice. Spojte tento pečovatelský a milující instinkt s pudem bojovníka, který se ujme vedení a povede boj. Toto silné energetické duo je velmi akční. Vyšlete své láskyplné vnitřní instinkty do světa, aby konaly dobro.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.