Životní styl

23. července 2024 08:00

Komerční sdělení

Astaxanthin je králem mezi antioxidanty. Má násobně silnější účinky než vit C, E nebo CoQ10

Astaxanthin je v současné době známý jako nejsilnější přírodní antioxidant. Tato pozoruhodná látka patří mezi karotenoidy a má pozitivní vliv například na zdraví očí, nervové soustavy i pokožky. Ve formě doplňku stravy tak může být skvělým parťákem při boji proti příznakům stárnutí.

Antioxidanty jsou účinné sloučeniny, které bojují proti stárnutí organismu, snižují oxidaci v těle a chrání buňky před poškozením způsobeným nestabilními molekulami známými jako volné radikály. Ty mohou ve velkém množství poškozovat DNA a vést k chronickým onemocněním.

Astaxanthin coby nejsilnější antioxidant má mnohonásobně vyšší účinky než ostatní antioxidanty. Je až 6000x účinnější než vitamin C, 1000x než resveratrol, 800x než koenzym Q10 a 500x než vitamin E.

Vyzkoušejte 5% extrakt astaxanthinu Anjolie, který obsahuje nejvyšší možnou koncentraci na trhu, s maximální dávkou 15 mg na kapsli.

Hlavní benefity astaxanthinu

  • Podpora imunitního systému: Astaxanthin může posílit imunitní reakce tím, že stimuluje produkci protilátek a zvyšuje aktivitu bílých krvinek.
  • Zlepšení vytrvalosti a snížení únavy: Je známo, že astaxanthin zvyšuje vytrvalost a zlepšuje únavu svalů, což je ideální pro sportovce nebo jedince s aktivním životním stylem. Váže se na svalovou tkáň.
  • Podpora srdečního zdraví: Může pomoci zlepšit krevní oběh, snížit krevní tlak a snížit hladiny cholesterolu, čímž přispívá k celkovému zdraví srdce. Odstraňuje více volných radikálů než jakýkoliv jiný antioxidant.
  • Anti-aging efekt: Astaxanthin může chránit pokožku před poškozením UV zářením, snižovat vrásky a zlepšovat elasticitu pokožky, což vede k mladistvějšímu vzhledu. Silně pohlcuje UVB záření.
  • Podpora zdraví očí: Astaxanthin je zvláště užitečný pro zlepšení zdraví očí, může snižovat riziko katarakty a jiných degenerativních onemocnění oka. Přechází hematoretinální bariéru a tím přináší antioxidační ochranu očím.
  • Protizánětlivé vlastnosti: Astaxanthin je silně protizánětlivý a může pomoci snížit symptomy spojené s chronickými zánětlivými stavy, jako je artritida.
  • Podpora mozkové funkce: Existují důkazy naznačující, že astaxanthin může chránit mozkové buňky před oxidativním stresem a zlepšovat kognitivní funkce. Prochází hematoencefalickou bariérou a tím přináší antioxidační ochranu mozku.
  • Ochrana mitochondrií – hlavních tvůrců buněčné energie: Chrání mitochondrie před poškozením volnými radikály, čímž zachovává jejich schopnost produkovat energii.

Sdílejte článek
Štítky doplněk stravy anti-age antioxidanty Anjolie astaxanthin

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.