Rodina

28. června 2023 10:01

redakce Prima Ženy

BLUE STYLE PRIMA FEST se blíží a přináší poslední akční nabídku! Užijte si ho třeba s rodinou

Největší rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST je za dveřmi. Užijte si letní zábavu pro celou rodinu. Už 14. a 15. července 2023 v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Těší se na vás plejáda hvězd, např. Chinaski, Pokáč, Slza, Tomáš Klus, Jelen, Dalibor Janda nebo Eva Burešová.

Dětské oči rozzáří Čiperkové, Zlobidla s.r.o., Míša Růžičková, Jana Rychterová nebo čarodějnice Petrana. Všechny věkové kategorie potěší setkání s oblíbenými herci a moderátory z televize Prima a jejich autogramiáda. Užijete si také ten nejvymazlenější doprovodný program. Akci zajišťuje primácká agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s rádiem Kiss a Šiklandem. Takto širokou festivalovou nabídku jinde nenajdete! Další zábavu pro vás mají například MOL, Nickelodeon, Geisha či Herkules.

Super dárek za vysvědčení

Vezměte celou rodinu na BLUE STYLE PRIMA FEST! Přesně v poslední den školy, 30. 6., můžete pořídit akční rodinnou vstupenku (2 dospělí + 2 děti) za bezkonkurenčních 1 798 Kč. Dětskou vstupenku (výška dítěte 100–140 cm) držíme celou dobu na symbolických 250 Kč a osoby do 100 cm výšky mají vstup zdarma. Navíc všechny vstupenky platí na oba dny bohatě nabitého programu.

Jaké další novinky jsme pro vás připravili:

Titulárním partnerem akce je již čtvrtým rokem za sebou cestovní kancelář Blue Style, která přináší svým klientům skvělé zážitky a přesně se hodí k vyznění rodinného festivalu, který nabízí tradičně velké množství zábavy. V Blue Style relax zóně se dostanete do nálady, naleznete zde totiž ten nejlepší chill out festivalu. Na rozjezd ochutnáte koktejlové zmrzliny, pak si ve stínu palmy zahrnete nohy pískem a vychutnáte si v klidu skvělou kávu. Svou mysl můžete přenést do jakékoli přímořské destinace, zatímco si vaše děti postaví klasické pískové hrady nebo se zabaví s profesionálními animátory Croco Clubu, kteří jim namalují na obličej masku oblíbeného superhrdiny. Na závěr vám nebudou vadit ani upatlané pusinky od prémiové domácí zmrzliny, které si do vás děti s největší pravděpodobností přijdou otřít.

Dovolená snů

A protože prázdniny se teprve rozjíždí, je na místě přemýšlet o dovolené. CK Blue Style totiž do soutěže vložila jako hlavní cenu hned dvě dovolené vašich snů. Jde o dva zájezdy do pětihvězdičkových hotelů. První výherce se podívá do Bulharska, ten druhý se vypraví do Turecka. Samozřejmě all inclusive. Losování proběhne na hlavním pódiu v pátek a v sobotu.

Pokud vás čeká dovolená s dětmi, doporučujeme setkání s oblíbeným influencerem The Fotr, který bude s návštěvníky debatovat o různých formách cestování, např. jak se na dovolené s dětmi nezbláznit. V Blue Style relax zóně se můžete ještě navíc potkat s hercem Lukášem Borikem, známým ze seriálů ZOO, Slunečná nebo Modrý kód. Lukáš je totiž představitelem „Amora“, průvodce z reklamy cestovní kanceláře Blue Style, která pro vás dovolenou připravuje s láskou.

Zábava i odpočinek

Návštěvníci festivalu budou moci „doplnit palivo“ ve dvou stanech v MOL MOVE relax zóně společnosti MOL. Kromě kávy a občerstvení Fresh Corner, vynikající především svými hot dogy, bude nachystané i posezení se slunečníky a osvěžovačem. Uvnitř jednoho ze stanů si zase mohou na simulátorech a VR brýlích vyzkoušet, jak se jezdí s auty předních pilotů českého rally. Nakonec si společnost MOL připravila pro fanoušky soutěž o palivové karty s aplikací MOL MOVE a palivem MOL Evo Plus. „Náš Fresh Corner je ideálním místem pro odpočinek a doplnění sil, ať už na cestách, nebo na festivalu. Vyzkoušet si jízdu na rally na našem simulátoru zase bude zážitek nejen pro automobilové fanoušky. A navíc si i šťastní návštěvníci mohou odnést plnou nádrž našeho paliva MOL Evo Plus,“ říká Martin Pavlíček, vedoucí komunikace společnosti MOL Česká republika.

Pod hlavičkou značky Nickelodeon se malí i velcí návštěvníci mohou těšit hned na tři různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět nebude šestimetrový podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti budou mít šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Na festivalu se bude hojně soutěžit. Mimo jiné o parádní růžový FIAT 500, a to se značkou Geisha, výrobcem vysoce kvalitní mléčné čokolády a vynikající náplně z lískových oříšků, kterou asi nejvíce ocení dámy. A jak se do soutěže o tento kouzelný ikonický vůz zapojit? Stačí, když si na akci koupíte jakýkoli výrobek značky Geisha a zaregistrujete se na soutěžním webu. V kreativním stánku Herkules se děti mohou těšit na různé triky pro tvoření a lepení. Navíc budeme soutěžit o to, kdo vyrobí nejhezčí sliz. Herkules je totiž lepidlo plné nápadů.

Můžete se těšit i na kino

Se setměním se pak budou v letním MAX KINĚ promítat filmové novinky – v pátek můžete zhlédnout film Ženy a život, ve kterém hraje hlavní roli Eva Burešová, která rovněž v pátek v BLUE STYLE PRIMA FEST ARÉNĚ vystoupí s kapelou. Na sobotu pak chystáme projekci snímku Děti Nagana. Nebude chybět ani autogramiáda herců jednoho z nejoblíbenějších seriálů ZOO – můžete se potkat například s Michaelou Pecháčkovou, Terezou Blažkovou, Sárou Milfajtovou, Jakubem Bartákem, Adélou Hesovou a dalšími. Velkou výhodou pro návštěvníky festivalu je zázemí, které zábavní park Šikland nabízí v podobě širokého množství ubytovacích a stravovacích zařízení nejrůznějších úrovní.

Další aktuální informace najdete na www.bluestyleprimafest.cz

Různé varianty vstupného na ticketstream.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.