Advertoriál

19. dubna 2024 18:50

Komerční sdělení

Čarodějnická warm up párty v předvečer DERMACOL LOVE DAY pro celou rodinu

Tradiční prvomájová akce DERMACOL LOVE DAY je už za dveřmi. Letos si pro vás ale kanál Prima LOVE připravil novinku v podobě čarodějnické warm up párty, která se bude konat v úterý 30. 4. od 16:00 ve spodní části Grébovky.

Celým odpolednem provede moderátorka Eva Decastelo, která na Radost FX stagi přivítá hned několik účinkujících a známých tváří. Chybět nebudou aktivity pro děti, taneční vystoupení, pečení buřtů ani soutěž o nejlepší čarodějnický kostým! Se setměním se potom atmosféra přehoupne do večerního mejdanu s DJ Tokátko, následovaného odvážnou taneční show s pozvánkou do klubu Radost FX, kterou ocení všichni (ne)zadaní.

Magickou atmosféru už od 16:00 navodí vystoupení alchymistické divadelní show Oživlá laboratoř divadla Apropo. Od 17:00 se na vás budou v rámci meet and greet těšit známé tváře televize Prima v čele s moderátory zpravodajství CNN Prima NEWS.

Čarodějnická stezka i líčení pro děti

Pro všechny malé i velké bude připravena čarodějnická stezka se spoustou úkolů a zábavných aktivit spolu se soutěží o nejlepší čarodějnický kostým, jehož majitel bude poté, co ho porota vybere, náležitě oceněn.

Zkoušeli jste s dětmi někdy poslepu podle tvarů odhadovat, jaký druh potravin držíte v rukou? V rámci Globus Challenge si budou moci děti svůj talent k rozeznávání potravin otestovat, a navíc si i odnést kouzelné odměny.

Co by to bylo za magickou párty bez čarodějnického líčení! Nevíte, jak na něj, nebo nemáte čas? Nechte se inspirovat Beauty Talkem v podání značky Dermacolna pódiu nebo se na místě nechte nalíčit. O tu správnou magickou atmosféru se postará také kouzelník z pořadu Česko Slovensko má talent OBINN MAGIC, který mezi lidmi i na pódiu představí tzv. mikromagii, a samozřejmě nebude chybět ani oblíbený výklad karet od Helen Stanku, Jiřiny Köppelové nebo Lucie Kavalírové.

Před 18:00 se můžete těšit na dechberoucí vystoupení Tap Academy Prague – tihle mistři stepu roztančí vás a dětská skupina Disney i ty nejmenší! A vyzkoušet si, jak stepovat, budete moci sami i s dětmi na speciálním workshopu ihned po vystoupení.

Po západu slunce prosvítí Grébovku magická světelná show v podání Novus Origo– společenství meče a ohně z Polné, které se zabývá fire show, light show i šermem z období gotiky. Podvečer bude patřit čarodějnické párty s DJ Tokátko z pražského klubu Radost FX a zakončením celého večera bude potom odvážná taneční show skupiny Men4Queen s pozvánkou do klubu Radost FX pro všechny (ne)zadané.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.