Cvičení

1. ledna 2023 10:30

Komerční sdělení

Chci to dokázat! Zhubnout, cítit se lépe a mít spoustu energie. Klíčem může být jóga

Teď a tady! Pokud ve svém životě hledáte změnu k lepšímu a spokojenějšímu já, máme pro vás návod, jak toho lehce dosáhnout. Najít životní rovnováhu, cítit se plní energie nebo třeba i zhubnout, totiž nemusí být věda. Stačí naučit se naslouchat svému tělu. Jak na to?

Krásné a pevné tělo

Odpověď je ukrytá ve cvičení jógy. Její pravidelné cvičení vám zrychlí metabolismus, díky tomu začnete hubnout a ruku v ruce s tím si tvarovat krásné tělo. Příjemně se vám vyrýsují a prodlouží svaly, posílíte střed svého těla a budete se v něm cítit silní a spokojení. Budete nadšení, jak rychle se vaše tělo začne měnit a vy si v něm budete připadat čím dál lépe. Jóga jako fyzické cvičení funguje pro tělo jako zázrak, který je ověřený po tisíce let. Benefitem jógy je, že díky ní dokážete shodit přebytečná kila i na místech, kde se vám to jinou cestou jen tak nedaří. Klíčem k tomu jsou správně provedené pozice s dechem.

Příval energie a svěží mysl

Jóga navíc spojuje mysl, tělo a duši způsobem, který uvolňuje napětí a podporuje zdraví. Pravidelné cvičení zlepšuje dýchání a díky správnému dýchání budete klidnější, vyrovnanější a šťastnější. Jen si vzpomeňte na různé situace ve vašich dnech. Klidní jste pouze, pokud je klidný i váš dech. Odpočiňte si od všedního dne, soustřeďte se na sebe a udělejte ze sebe svou prioritu.

Přesně to vám přinesou online lekce jógy, které začínají od Nového roku, kdy můžete cvičit i z pohodlí domova. Lekce Vinyasa jógy vás příjemně zahřejí, posílí a protáhnou vaše svaly, uvolní bolesti zad i krku a posílí vás. Po hodině se budete cítit skvěle a plní energie.

Lekce trvá 60 minut a cvičení bude pravidelně probíhat ve středu a v neděli od 18h. Každá lekce je připravena s jinou tematikou a zaměřením na jednotlivé svaly, různé části těla tak, aby to pro vaše tělo i mysl dávalo největší smysl. Přihlásíte se přes link ZDE. Předplatné na měsíc je 240CZK/10EUR, to znamená, že za tuto cenu si se mnou 8 krát zacvičíte. Na konci prvního měsíce uvidíte a zažijete váš vlastní posun a změnu, se kterou budete spokojeni.

Lekce jsou určeny pro všechny úrovně, i pro úplné začátečníky. Lekce budou přístupné přes GOOGLE MEET. Nepotřebujete tedy žádnou aplikaci, jen webový prohlížeč. Link k dané lekci vám vždy předem nasdílím a vy už si ho jen na daný čas zapnete na svém zařízení.

Sdílejte článek
Štítky Google energie jóga

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.