4 důležité důvody, proč milujeme Chůvu k pohledání

Fran Fine je prostě fenomén, který “poznamenal” život nejednoho z nás. Praštěná chůva baví diváky i víc než 20 let po počátku natáčení. Pro co všechno máme tuhle dámu fakt rádi? Další díl seriálu Chůva k pohledání uvidíte ve středu od 18.45 na Prima love.

Je zábavná

Upřímně řečeno – na první poslech a pohled temperamentní dračice leckoho možná trochu vystrašila. Neb tahle dáma je pořádný živel. Nicméně už po několika dílech bylo jasné, že optimismus a vtípky Fran jsou prostě strhující. Nebo ne?

Je hubatá

Co na srdci, to na jazyku. Fran není žádná puťka, a komu se to nelíbí… Ten se s tím musí srovnat. Palec nahoru, takový holky nás baví.

Má šmrnc

Fran je prostě krásná ženská. Máte nejradši její vlasy, úsměv nebo její osobitý styl oblékání? Protože ač byly devadesátky z hlediska módy tak trochu masakr, Fran i mnohé šílené kreace nějak tak seknou.

Trochu jiná pohádka

Tahle holka má páru. V začátcích seriálu sice “ztratila” snoubence i práci, ale rozhodně ne optimismus a pořádný kopec energie. A pořádně sladce se jí to vyplatilo.

Prostě ženská k pohledání.

Další díl Chůvy k pohledání uvidíte ve čtvrtek od 18.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.