Myšlenky zločince "navštíví" týpek z Dextera!

Do Seattlu tentokrát vyrazí speciální tým těch nejlepších agentů. Co musí udělat? Chytit vrahouny, jak už to tak (alespoň v tomhle napínavém a temném seriálu) bývá. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Co se stalo?

V Seattlu totiž kdosi zabíjí muže. Oběti se neznaly, každou poslal vrah na věčnost jiným způsobem. A jediné, co je spojuje je lokalita, kde pak všechny mrtvé někdo našel… Další krvavý oříšek k rozlousknutí!

Týpek z Dextera

A když jsme u těch krvavých záležitostí… Hostující hvězdičkou pondělního dílu bude Charles S. Lee známý ze seriálové hitovky Dexter, kterou můžete vídat na Prima Cool. Lee si zahrál Dexterova kolegu, forenzního analytika a svým způsobem úchyla Vince Masuku.

Tajní i mafiáni

Spolupracovníka hlavního hrdiny Lee ztvárnil i v dalším populárním seriálu Chuck. Krom toho se aktuálně čtyřiačtyřicetiletý herec jihokorejského původu objevil i jako Dr. Ba v Rodině Sopránů. A účinkoval také v několika dílech druhé řady Temného případu. Z filmů jste ho mohli vidět v hororu Nenarození nebo Stepfordských paničkách.

Co ho čeká v Myšlenkách zločince?

Uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.