Pokračování Bridget Jonesové má tři verze konce

Jak jsme vás už informovali, slavná představitelka single žen Bridget Jonesová se dočká třetího pokračování. Snímek je dotočený a proslýchá se, že jsou natočeny tři verze konce. O co přesně půjde?

Pokračování úspěšného Deníku Bridget Jonesové se bude jmenovat v anglickém znění "Bridget´s Jones baby" (v překladu Dítě Bridget Jonesové) a vedle hvězdy Renée Zellweger, která představuje už potřetí smolařku z Londýna, uvidíte i jejího filmového přítele Marka Darcyho (Colina Firtha).

Vypadá to tedy, že vybojovaný vztah Bridget a Marka vydržel i po druhém pokračování. Bridget má ve třetím dílu všechno, co si kdy mohla přát. Příjemného partnera, dobrou práci a relativně harmonický život (na Bridget Jonesovou, pochopitelně). Jedno jí však chybí. Ano, hádáte správně. Biologické hodiny tikají i ženě, která se v televizi pro děti zmínila o tom, "... že děti NAŠTĚSTÍ nemá". Bridget zkrátka chce dítě.

Bude Hugh Grant?

Zklamánímtřetího pokračování Bridget Jonesové však bude absence představitele Daniela Clevera. Herec Hugh Grant odmítl natáčení třetího pokračování, protože nebyl spokojený s kvalitou scénáře. To by ovšem nesměla být Bridget Jonesová, aby svůj život tak trochu nepopletla. I ve třetím díle tak počítejte s novým mužem. Úspěšný ředitel vydavatelství se ve filmu sice neukáže, ale v životě Bridget Jonesové se objeví další muž. Toho si zahraje Patrick Dempsey. A prý to bude pořádně vykutálený "všivák" se sexy vzhledem.

Patrick, který vloni odešel ze seriálu Chirurgové se s rolí pochlubil i na svém Instagramu:

Tři verze filmového konce

Jenom sám režisér ovšem bude znát úplný konec filmu. Jak to? Mluví se o tom, že Renée Zelwegger natočila tři konečné verze filmu. Peter Cattaneo pak vybere těsně před premiérou jednu z nich. Pro hvězdnou Renée tak bude také překvapením, jak její postava skončí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.