Poznejte druhou největší vášeň představitele Barneyho z Jak jsem poznal vaši matku

Neil Patrick Harris rozhodně nepatří k hvězdám, pro které by bylo jídlo sprosté slovo. Naopak. Ač to na něm není vidět, dobrou večeři si dá zřejmě velice rád. A neopomene dělat chutě ani svým fanouškům.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve čtvrtek od 13.55, 14.25, 18.45 a 19.15 na Prima love.

Vypečené přípravy

Před pár dny se tak třeba pochlubil snímky z oslavy Dne díkůvzdání. Nejdřív hodil na Instagram milou fotku z příprav. U nich totiž asistovala i pětiletá dvojčata, které vychovává se svým manželem. A podle Neilových slov se Gideon a Harper kromě kuchařských dovedností přiučili i něco z biologie.

Šikovný manžel

Pak se však dvaačtyřicetiletá hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku neopomněla pochlubit ani opulentní večeří. Že byste si taky dali?

Neilův muž David Burtka pak ukázal, jak to celé rodině u svátečního stolu slušelo.

Ostatně právě na Davidově celkem nově založeném instagramovém účtu si příznivci dobrého jídla přijdou obzvlášť na své. Burtka totiž zjevně velice rád a dobře vaří, na což upozorňuje i Neil Patrick Harris. A i tentokrát si proces příprav užívá celá rodina.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve čtvrtek a každý jiný den od 13.55, 14.25, 18.45 a 19.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.