Seriály a filmy

22. února 2017 10:40

filip.budak

Primáček ve vodním světě

Primáček ve vodním světě

Vodní svět je plný tajemství, potopených měst, vraků lodí a dalších pokladů, a proto se Primáček se svojí rodinou vypravil za dobrodružstvím prozkoumat podvodní svět. V prvním letošním čísle časopisu Primáček se děti dozví něco málo z historie ponorek, prozkoumají a naučí se poznat mořské savce i jednotlivé oceány a moře. V novém Primáčkově fyzikálním koutku se zjistí, jak přeměnit slanou vodu na sladkou s pomocí přístroje nazvaného Eliodomestico. V rébusech od Drdoly a Digouna se naučí římské číslice, jako vždy si zopakují něco málo z matematiky, vybarví si chobotnici, a navíc pomohou dalším kamarádům z dětského ranního pásma na Primě naplánovat trasu rozvozu potravin pro odboj.

První letošní číslo čtvrtletníku Primáček je právě teď k dostání v trafikách a na pultech obchodů. Za 59,90 Kč v něm děti na 20 stranách najdou zábavná opakování ze školy, hry a příběhy oblíbených hrdinů z dětského ranního pásma na hlavním kanálu televize Prima. Stejně jako u minulých čísel časopisu navíc čeká na děti přibalená hračka, kterou si mohou vybrat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.