Topmodelka Tyra Banks se stala matkou ve svých 42 letech

Tyra předvádí profi focení ve vodě - Amerika hledá topmodelku

Tyra Banks, hvězda reality show Amerika hledá topmodelku, kterou nyní můžete sledovat na Prima SHOW, si roli maminky začala užívat až ve svých dvaačtyřiceti letech. Dítě si nechala odnosit náhradní matkou a díky vlastní zkušenosti upozorňuje ženy na problematiku odkládání rodičovství.

Tyra Banks se sice na začátku kariéry proslavila jako jedna z mála ebenových topmodelek už v polovině devadesátých let, většina Čechů ji zná hlavně jako porotkyni a hlavu celého televizního projektu Amerika hledá topmodelku, kterou můžete sledovat na Prima SHOW. Kromě toho je i úspěšnou moderátorkou vlastních televizních show a producentkou. Není proto divu, že její úspěch na pracovním poli a budování kariéry ruku v ruce s novými pracovními nabídkami odsunuly na druhou kolej i její osobní život.

Tyra prozradila bolestivou pravdu

Nejspíš neplánovaně během vlastní televizní talkshow odhalila jednu ze svých životních bolestí. Propukla pláč ve chvíli, když se ve studiu mluvilo o tom, jak jsou lidé někdy necitliví, když se žen ptají, proč ještě nemají dítě. „Někdy se totiž můžete snažit, jak chcete, ale nejde to,“ plakala Tyra během živého přenosu před několika lety. Topmodelka se totiž podle svých slov společně s přítelem snažila dlouho o dítě, ale stále se nedařilo.

Když mi bylo dvacet tři, říkala jsem si, že za tři roky budu mít dítě, když mi bylo dvacet čtyři, říkala jsem si, že za tři roky budu mít dítě. Říkala jsem si to každý rok, ale když jsem přišla do stadia, kdy jsem dítě opravdu chtěla, už to nebylo tak lehké, svěřila se Tyra Banks.

Konečně maminkou

V roce 2016 se na Instagram pochlubila fotkou miminkovské čepičky a prohlášením, že je pyšnou matkou chlapečka jménem York Banks Asla. Tyra byla také kritizovaná veřejností, že si nechala malého Yorka odnosit náhradní matkou kvůli své postavě. Vše ale spíš ukazuje na to, že pro takovou variantu se rozhodl pár kvůli fyzickému stavu modelky, rozhodně ne kvůli tomu, že by si tato žena nechtěla zničit postavu. Nemluvě o tom, že Tyra už modelkovskými mírami hrdě neoplývá pár let.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Instagram supermodelka Prima SHOW náhradní mateřství Tyra Banksová Amerika hledá topmodelku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.