Seriály a filmy

13. listopadu 2013 08:00

Petra Kloidová

Video: Jak si herci Dallasu užívali legraci během natáčení?

Bobby v převleku Supermana, i to může být pozadí natáčení jednoho z nejfenomenálnějších seriálů vůbec. Herci a herečky se během natáčení opravdu bavili. Podívejte se na sestřihy jejich legrácek ve videu!

Seriál Dallas můžete sledovat každý všední den v 16.20 na Prima love. Jak je vidět, Patrick Duffy (Bobby Ewing) společně s představitelem Džejára, Larry Hagmanem, byli jedna veselá kopa. Přestože Dallas natáčeli několik měsíců v roce dvanáct až osmnáct hodin denně, legrácky je ani omylem neopustily.

Bobby Ewing miloval škádlení s Pamelou!

Největším showmanem byl určitě Patrick Duffy, který se kromě oblečení Supermana nebojí ani upírského vzhledu a viditelně miluje momenty překvapení. Podívejte se na kočkování Raye s Bobbym, Džejára, který si nalévá to nejlepší po atentátu na jeho osobu, a blonďatou Lucy, která byla bez milosti zlechtána.

Poslední díl Dallasu, který se natáčel dlouhých třináct let, byl se všemi hvězdami zakončen v roce 1991, a byl to první seriál, který povýšil tento žánr do vyšší třídy. Na řadu jeho dalších novinek se můžete podívat tady:

Dallas sledujte každý všední den na Prima love v 16.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.