Zpěvačka hitu "Call me maybe" se dnes objeví v Castlovi na zabití

Vražda (téměř) ve světle reflektorů. Toť nejnovější případ pro Castla a Beckettovou. A asistovat u toho bude i jedna pěvecká hvězdička, která nás v rádiích vyzývala Call me maybe. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Zrádná kravata

A o co že v úterním díle půjde? Nu tvůrce velice úspěšné televizní show Saturday Night Tonight kdosi uškrtil jeho vlastní kravatou. A tělo pak shodil do výtahové šatny. Oběť navíc přišla o život přímo v televizi a už brzy je jasné, že ve studiu bylo v době vraždy i několik jeho spolupracovníků.

Komu z nich oběť šlápla na kuří oko? Co třeba chlápkovi, kterému hrozilo, že ho z pořadu vyhodí?

Call me maybe? Carly Rae Jepsen v Castlovi

Aktuální díl však koření nejen atraktivní prostředí médií, kde se vražda odehrála, ale i kanadská pěvecká hvězda Carly Rae Jepsen. Ta si tu “zahraje” zpěvačku, která vystupuje právě v sobotní show, okolo níž se celý případ točí.

Než úterní případ se svými oblíbenými hrdiny rozlousknete, poslechněte si jeden z jejích největších hitů. Ostatně v klipu je na co koukat. Carly je zpěvačka a textařka. Pochází z Mission v Britské Kolumbii.

V roce 2007 se umístila na třetím místě v páté řadě reality show Canadian Idol a zúčastnila se koncertního turné Canadian Idol Top 3. Krátce po soutěži podepsala smlouvu s nahrávacími společnostmi Fontana a MapleMusic a své debutové album s názvem Tug of War vydala dne 30. září 2008.

O tři roky později vyšel její nový singl, nazvaný "Call Me Maybe", který byl vydaný přes 604 Records, a následně 14. února 2012 vyšlo její debutové extended play s názvem Curiosity. Singl "Call Me Maybe" obdržel mnoho ocenění, byl na prvním místě v hitparádách Billboard Hot 100 a Canadian Hot 100. Singl se umístil na prvním místě i v Austrálii, Irsku a Spojeném království.

Zazpívá i Castlovi a Kate?

Castla na zabití uvidíte ve úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.