Celebrity

15. června 2024 15:00

Radek Londin

Čtení ze rtů prozradilo, o čem Kate mluvila se svými dětmi v kočáře

Novináři vyfotili princeznu Kate

Princezna Kate si s dětmi užívala slavnostní atmosféru i energii shromáždění. Myšlenky na budoucnost šly v ten moment stranou.

Největší pozornost při slavnostních oslavách 75. narozenin britského krále Karla III. patřila nejen oslavenci, ale také princezně Kate, která se objevila na veřejnosti, přestože je uprostřed náročné léčby chemoterapií. Nezklamal ani její nejmladší šestiletý potomek princ Louis. Ten předvedl svůj typicky rošťácký úsměv patřící mezi nejoblíbenější prvky windsorských ceremonií.

Mohlo by vás zajímat: Louis se šklebil a zíval. Nejmladší dítě princezny Kate a Williama opět zaujalo grimasami

„Podívej se támhle, mami,“ řekl nadšený desetiletý George směrem ke Kate, která jela před desítkami tisíc lidí slavnostním kočárem po londýnské třídě Mall s celou svou rodinou – budoucím králem Williamem, Georgem, devítiletou Charlotte i zmíněným nejmladším Louisem. Pro deník The Sun to rozklíčovala trénovaná odezíračka ze rtů Gaby Lane.

Kate byla okolním děním pohlcena stejně jako její ratolesti, protože chvíli poté odvětila: „Napravo, koukejte.“ Všichni se pak společně obrátili stejným směrem. Jistě dost pomohlo, že v kočáře platil přísný zákaz používání mobilů. Sledování čerstvých reakcí na sociálních sítích bezpochyby nikdy nebude patřit ke královské etiketě.

Jelikož s rakovinou nebojuje pouze princezna Kate, ale i samotný král Karel III., porušil letos tradici a nejel na koni, nýbrž v kočáře po boku své chotě Camilly. Když se zdálo, že přeháňky nad Londýnem ustávají, vytáhl tradiční trumf britských konverzací. „Rozjasňuje se,“ hlesnul směrem ke Camille.

Kate vypadala podle komentátorů v bílých šatech a fascinátoru úchvatně. Působila uvolněně a neztratila po celou dobu úsměv ani koncentraci. „Dělám slušné pokroky, ale jak ví každý, kdo prochází chemoterapií, jsou dobré i špatné dny,“ uvedla o den dříve na Instagramu ke své čerstvé fotografii. Přidala informaci, že léčba potrvá ještě minimálně několik měsíců. „V těch špatných dnech se cítíte slabí, unavení a musíte nechat tělo odpočívat. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, chcete z pocitu pohody vytěžit maximum,“ pokračovala Kate a dodala: „Doufám, že se v létě budu moci zúčastnit některých veřejných akcí, ale stejně tak vím, že ještě nejsem z nejhoršího venku.“

Čtěte také: Princezna Kate po dlouhé době znovu na veřejnosti. Krásná, trochu pohublá, hodnotí lidé

Po absolvování vojenské přehlídky celá královská rodina zamávala z balkónu, zatímco nad hlavami přítomných přeletěly stíhačky RAF a vypustily barevnou stopu v národních barvách modré, bílé a červené. Ukázaly se rovněž vrtulníky, které jsou obzvlášť blízké princi Williamovi. Sám jeden z nich pilotoval v rámci své vojenské služby.

Zdroj: The Sun, Daily Mail

Sdílejte článek
Štítky Buckinghamský palác Britská královská rodina William, princ z Walesu král Karel III. princezna Kate Trooping the Colour

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 6. 2024

Berani, dnes vám v hlavě může bzučet. Najednou se vám bude zdát, že se na vás upírá pozornost. Jste na jevišti a vaše mozkové schopnosti jsou testovány. Zvládnete tuto výzvu? Ať už jste připraveni, nebo ne, je to tady. Nezapomeňte na důležitost individuality. Nebuďte další replikou šitou na míru. Buďte sami sebou a myslete za sebe.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.