Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 12. 2022

Blíženci 11. 12. 2022

Váš soukromý život pravděpodobně prochází velkými změnami. Tato změna pravděpodobně souvisí s hlubokými proměnami, které se odehrávají ve vašem chování, zejména ve vaší nervozitě. Pokud vám váš každodenní nebo rodinný život připadá dusivý, není třeba si vybíjet frustraci na blízkých. Odpovědi hledejte uvnitř sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost vyjádřit své extrémní a kontroverzní názory svému milostnému zájmu. Jelikož obvykle nejste známí tím, že byste dělali něco originálnějšího než zkoušeli nejnovější náplň do pečených brambor - mohlo by to být potenciálně vzrušující. Pokud máte nějaké nároky na nekonvenčnost - rozhodně do toho jděte! Nemáte co ztratit a váš partner (současný nebo budoucí) vám bude neskonale vděčný.

Práce

Někdo, s kým pracujete, se chová nepatřičně. Překročil své hranice a jednoduše se nechová vhodným způsobem. Nebojte se tuto situaci řešit s nadřízenou osobou. Máte na to plné právo.

Peníze

Pokud jde o peníze, obvykle víte, jak je vydělat a utratit! Pokud jde o zelené věci, můžete být velmocí. Podívejte se na to, co přinášíte lépe než ostatní, ať už v práci, ve svých nápadech nebo ve vztahu k penězům. Možná s překvapením zjistíte, že je to víc, než jste si dosud mysleli. Tento talent můžete využít nyní, abyste ho později zpeněžili.

Zdraví

Je v tobě tolik citlivosti. Možná máte pocit, že vám ke štěstí stačí klid, a přitom vám puká srdce, když vidíte, co se ve světě děje. Zkuste si dopřát klid co nejvíce a co nejčastěji: klid ve vaně, klid u večeře a klid v posteli. Naučte se vyžadovat ve svém životě to, co chcete vidět ve světě. Čerpání této síly v sobě vám dodá soustředění a uzemní vás. Cvičení je základem tohoto snu.

Přečtěte si také