Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 1. 2023

Blíženci 14. 1. 2023

Plány na společenské akce, které se budou konat ve vašem okolí, vás dnes možná donutí trávit hodně času na telefonu, Blíženci. Nebo se budete prohánět v autě a vyřizovat různé pochůzky. To by se mohlo nějakým způsobem týkat léčitelské profese. Ať už se jedná o cokoli, cítíte to obzvlášť silně. Do vašeho projektu může být zapojen také současný nebo potenciální milostný partner. Pozvěte tuto osobu na večeři. Pravděpodobně se vám bude líbit, jak večer skončí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety ve vás vyvolávají pocit, že nemá cenu se snažit najít romantického partnera. Možná jste se rozhodli, že každý potenciální zájemce o lásku, kterého potkáte, se z toho či onoho důvodu ukáže jako špatná zpráva. Máte však sklon být sami sobě největším nepřítelem, zejména dnes. Za několik dní pravděpodobně zaujmete optimističtější postoj. Vydržte!

Práce

Tvrdá práce není vaší specialitou, ale dnes zjistíte, že je nutností. Máte rádi svou představu neustále šťastného člověka, který si může celý den hrát a přitom dosáhnout nemožného, ale dnes budete muset přiložit ruku k dílu.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem domě cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Pokud je to možné, můžete mít obrovský prospěch ze skupinové fyzické aktivity, například z týmu, který společně trénuje na atletické závody. Skupinový duch povzbudí vaši povahu, která bývá introvertní, když zůstane sama. A mít cíl může pomoci formovat váš pohled na život, který se jinak může stát tupým a mírně pesimistickým, pokud si nedáte pozor. Pokud můžete, užijte si s fyzicky aktivními přáteli a uvidíte, jaká energie z toho vzejde.

Přečtěte si také