Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 10. 2022

Blíženci 14. 10. 2022

Byl nějaký úkol, který jste chtěli mít již hotový, ale z důvodů, které jste nemohli ovlivnit, byl odložen? Nebuďte jím posedlí. Není to vaše vina a nemůžete s tím nic dělat. Najděte si něco jiného na práci, aby se vám myšlenky na tuto povinnost nevkrádaly. Nebo ještě lépe, jděte ven s kamarádkou. Kdyby vesmír chtěl, aby byl tento úkol splněn, byl by splněn!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte příležitost dát někomu najevo, co si o určité situaci skutečně myslíte. Problém je v tom, že se bojíte překročit hranici, která se zdá být pevně daná a která vám ve skutečnosti způsobuje nemalé rozčilení. Potřebujete si o tom promluvit, bez ohledu na výsledek, přinejmenším pro svůj vlastní klid.

Práce

Lidé mluví o věcech, které vás prostě nezajímají. Nesnažte se skákat do řeči jen proto, abyste se pokusili dokázat, že vás to skutečně zajímá. Svůj čas a energii raději věnujte něčemu jinému. Dělejte to, co chcete dělat VY.

Peníze

Čeká vás období omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem jste si mysleli, že jste se s tím v minulosti vypořádali, nemusí být ve skutečnosti skutečně splaceno. Mohly naběhnout úroky, takže je nutné začít pracovat na splátkovém plánu, se kterým můžete žít, abyste se s problémem vypořádali. Pokud tak učiníte, bude se vám lépe odpočívat.

Zdraví

Láska nám dává energii, abychom mohli projít životem. Pomáhá i láska k vlastnímu tělu. Pečujte o své tělo cvičením a zjistíte, že jste schopni být láskyplnější vůči ostatním. Lásku ke svému tělu si procvičujte pečlivým plánováním jídla na několik dní dopředu. Nadcházející jídla si promýšlejte tak, jako byste se svému tělu dvořili, aby se k vám připojilo a prožilo s vámi celoživotní šťastné dobrodružství, protože právě to vás čeká, a je jen na vás, zda je učiníte šťastným, nebo ne!

Přečtěte si také