Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 11. 2022

Blíženci 14. 11. 2022

Vaše emoce mohou být dnes silné a můžete jednat zbrkle, protože se tak cítíte. Uvědomte si, že někteří lidé takové chování nemusí ocenit. Nechť jsou vaše emoce přínosem, který pomáhá podněcovat vaše nadšení, ale nenechte se jimi zcela ovládat. Zkroťte své jednání sebeovládáním a den zvládnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nějak se zdá, že dnes budete lépe rozumět složitostem jistého vztahu. Pokud jste si doposud poměrně spokojeně žili, ale v poslední době máte pocit, že vztah v sobě skrývá mnohem větší potenciál, než si oba v současné době uvědomujete, pak je možná na čase jednat. Domluvte si nové aktivity nebo podnikněte něco jiného – cokoli, co vás oba probudí k větším věcem.

Práce

Je pravděpodobné, že se dnes dostanete do sporu o to, jak by měla být určitá operace provedena. Není pochyb o tom, že v důsledku této hádky bude ohrožena vaše hrdost. Buďte v této oblasti opatrní. Nacházíte se na nebezpečném území. Nedělejte ze sebe hlupáka.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícný v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Dnes byste si měli díky vyrovnání planet odpočinout: je čas zaměřit se na sebe a hýčkat se! Udělejte si pořádek v tom, co je pro vás dobré. Dobré jídlo, dobrá společnost a ano  cvičení! Je důležité, abyste nechali své tělo vyjádřit svou syrovou energii, místo aby tato energie zůstala uzavřená v lahvích a nakonec se přeměnila na energii duševní. Využijte tento aspekt k zahájení fáze fyzické očisty. V tomto těle budete žít celý život!

Přečtěte si také