Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 10. 2022

Blíženci 26. 10. 2022

Neočekávaná událost může způsobit, že budete dočasně odloučeni od výjimečné osoby ve vašem životě. Může vás trápit zmatek kolem události a role vašeho partnera v ní a můžete pochybovat o motivech svého přítele. Na mysli můžete mít peníze a jejich potřeba vás může přimět k přemýšlení o způsobech, jak zvýšit svůj příjem. Nedělejte nyní žádná rozhodnutí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner se může cítit trochu ďábelsky. Chce vidět ten výraz ve vaší tváři, když vás požádá o závazek, a uvědomit si, že je to jedna z nejhorších věcí, o které byste mohli být nuceni uvažovat. Pravdou však je, že ostatní potřebují věrnost, aby se cítili bezpečně, i když vaší jedinou reakcí je útěk k nejbližšímu únikovému východu.

Práce

Neustálé tlachání je přirozeným trendem. Je pravděpodobné, že vás plané pomluvy ostatních lidí docela rozčilují, protože se vás nebo toho, čeho se snažíte na pracovišti dosáhnout, ve skutečnosti příliš netýkají. Neplýtvejte tímto způsobem svým časem.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje vaši oblast zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Buďte na sebe hodní, protože nikdo jiný vás nemůže udělat šťastnými. George Michael to řekl v jedné ze svých písní a mohl tím myslet právě na vás! Musíte vzít moc do svých rukou a vytvořit si fyzickou realitu, ve které budete šťastní. To znamená otevřít oči všemu, co byste si na svém těle přáli mít jinak, a podniknout kroky k budoucí podobě, která se bude blížit vašemu ideálu.

Přečtěte si také