Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 11. 2022

Blíženci 8. 11. 2022

Extrémní vášeň, která vás ovládá, se dnes může setkat s odporem, protože se objeví další informace. Komunikace se může vybarvit jinak, než jste si představovali v hlavě. Buďte trpěliví a počkejte, až se všechna místa zaplní, než učiníte nějaké rozhodnutí o dalším postupu. To, co je obvykle poddajné a snadno ovlivnitelné, může být poněkud tvrdohlavé a neústupné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se s touto výjimečnou osobou můžete setkat v místní posilovně nebo při individuálním sportu, jako je golf nebo tenis. Ať už děláte cokoli, nezůstávejte doma a nesledujte televizi. Využijte energii dnešního dne jako ideální příležitost předvést se, prolomit několik bariér a zapůsobit na někoho svými schopnostmi, otevřeností a skvělým smyslem pro humor.

Práce

Jste frustrovaní, protože se vám nedostává uznání, které si podle vás zasloužíte. Je velmi pravděpodobné, že se kvůli tomu dostanete do depresí. Zde buďte opatrní. Neměli byste dopustit, aby vaše vlastní sebeúcta závisela na druhých.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícní v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Příliš mnoho dobrého může být právě tím. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Při výstupu vzhůru vám někdy velmi pomůže inspirace dobrým výhledem. Dnešní planetární energie posilují vaši schopnost vidět sklenici napůl plnou nebo vidět krásu svého každodenního okolí. Zlepšete to, co děláte pro své zdraví, tím, že si budete všímat toho, co se vám líbí na pocitu zdraví. Všimněte si, jak se rádi cítíte, a snažte se tento stav podpořit tím, co jíte a jak často cvičíte.

Přečtěte si také