Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 11. 2022

Blíženci 9. 11. 2022

Možná máte dnes touhu prozkoumat svůj rodokmen. Internet umožnil každému, aby se dozvěděl o svých předcích, a nyní je k tomu skvělá doba. Z duchovního hlediska byste se také mohli rozhodnout prozkoumat minulé životy nebo navázat kontakt s duchovními průvodci či totemovými zvířaty. V těchto snahách by vám mohly velmi pomoci skupinové aktivity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít možnost lépe porozumět svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Vztahy mají tendenci probíhat klikatým tempem, někdy jdou kupředu, někdy se obracejí zpět k sobě a někdy odbočují na vedlejší kolej. Je to přirozený proces, kterému se nelze vyhnout, ale všichni si musíme najít čas, abychom pochopili potřeby svých partnerů. Dejte si tu práci a udělejte to!

Práce

Něco nebo někoho pozorně sledujete a znáte pravdu. Neváhejte se o tuto pravdu podělit s lidmi, kteří ji potřebují slyšet, místo abyste tuto informaci drželi v sobě. Podpora přichází, když povolíte zdi.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícný v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Příliš mnoho dobrého může být právě tím. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Nikdy jsi neopustil směr, na který ses jednou vydal, ale musíš si zvyknout na drobné odbočky, které nám život na cestě ukazuje! Místo toho, abyste se na tyto okliky dívali jako na překážky, považujte je za zatáčky na cestě, které byly příliš jemné, než abyste si je uvědomili, když jste začínali. Věřte, že jste stále na cestě! Podpořte svou citlivou povahu noční nebo ranní koupelí s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také