Životní styl

14. května 2024 15:16

Komerční sdělení

Deset let Wine for Help: Velkolepá hudební show v Lucerna Music Baru

Nezisková organizace Wine for Help připravuje velkolepou hudební show na jedné z nejznámějších hudebních scén v Praze. Velký koncert pro tento večer chystá Marpo & Troublegang. Na co se ještě můžete těšit?

„Na charitativních akcích je často zvykem, že jsou vystoupení krátká, to ale nebude případ našeho koncertu, Marpo chystá se svou kapelou čtyřicetiminutovou show,“ říká Jaroslav Brousil, zakladatel a předseda Wine for Help.

Dále vystoupí Thom Artway, Sharlota, James Harries, Elis Mraz, Muzikanti na tripu, Josef Vališ, Barbora Mochowa, Mathias Hložek nebo Tomáš Boček. Večerem provedou ostřílení moderátoři Kateřina Pechová a Dominik Vršanský. „Ke vzniku Wine for Help vedly především smutné důvody, my ale nechceme hrát v rámci večera na citlivou notu, chceme, ať se lidi skvěle baví a proto jsme vsadili na za mě nejvtipnější dvojici českého éteru,“ říká Jaroslav Brousil. Návštěvníky čeká také již tradiční soutěž o hodnotné ceny, hrát se bude například o víkendové pobyty nebo o adrenalinové zážitky. Trofejí večera bude podepsaná láhev Champagne.

Koncert 10 let Wine for Help si přijďte užít 27. května od 19:30 do Lucerna Music Baru – Vodičkova 36, Praha 1. Vstupenky jsou v předprodeji na Goout.cz od 200 korun.

Výtěžek z koncertu bude sloužit k úhradě letních táborů pro sourozence dětí se smrtelnou mukopolysacharidosou. „Tyto děti často špatně navazují kamarádské vztahy, mnohdy jsou kvůli vážně nemocnému sourozenci v podstatě v izolaci, často trpí podceňovanými psychickými poruchami a málokdy bývá ve finančních silách rodičů jim tábor zaplatit“, dodává Jaroslav Brousil. Proto se svými spolupracovníky vybírá 25 dětí, kterým prospěje chvilková změna prostředí a také právě možnost najít si nové kamarády. Wine for Help je první organizací, která se na základě osobních zkušeností zaměřuje v těchto rodinách i na zdánlivě zdravé děti.

Pro další podrobnosti sledujte sociální sítě Wine for Help a 23. 5. 2024 si v 8 hodin nenechte ujít Nový den na Primě a CNN Prima NEWS.

Vstupenky můžete zakoupit na Goout.cz. Těšíme se na vás 27. května v Lucerna Music Baru!

Sdílejte článek
Štítky hudba charita koncert Jaroslav Brousil televizní show Lucerna Music Bar Elis Mraz Wine for Help James Harries Dominik Vršanský Kateřina Pechová Thom Artway Barbora Mochowa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.