Advertoriál

26. května 2024 09:00

Komerční sdělení

Máte rádi Výbušná koťátka? Užijte si s dětmi i další skvělé hry od stejného vydavatele

„Koťátkové hry“ od Elana Leeho baví celý svět a milují je především děti. Užijte si zábavu, při které nebudete jen sedět, díky hře Hoď sebou, slepičí prdelko! Nebo pomozte najít příšerce mufíkovi jeho zoubky. A jestli byste se radši pustili do jednoduché karetní hry, při které děti mohou popustit uzdu své fantazii, máme pro vás ještě tip na Nejlepší nejhorší zmrzlinu.

Hoď sebou, slepičí prdelko!

Máte děti, které milují akci a chvíli neposedí? Při téhle hře si opravdu zadivočíte. Budete skákat, běhat, dělat nejrůznější obličeje, zvuky nebo vymýšlet slova – a to v co nejkratším čase.

Hra je vhodná pro všechny už od čtyř let. Čím více hráčů se zapojí, tím delší čas pak mají na odpočinutí, než přijdou znovu na řadu. Celkem vás může být až 6. Každý si vybere svoje hnízdečko, na které se pokládá slepička. Součástí hry je slepičí „minutka“, která je pro děti velmi lákavá, uvnitř je schovaná kostka. Úkoly určují tři barvy hracích karet.

Jednoduchá pravidla vám dovolí si hru Hoď sebou, slepičí prdelko! opravdu užít. U dětí podporuje fyzickou aktivitu a interakci mezi hráči, ale také schopnost reagovat na různé situace pod časovým tlakem.

  • Počet hráčů: 2–6
  • Doporučený věk: od 4 let

Chci zpátky své zoubky

Další hra, která patří mezi tzv. „koťátkové“ od společnosti Exploding Kittens, má zábavný koncept, kdy pomáháte příšerce mufíkovi vrátit jeho rozuteklé zoubky. Hrací deskou je právě hlava mufíka, na které zaplňujete jeho tlamu žetony zoubků. Ty získáte tak, že zatočíte kolotočem připomínajícím ruletu a podle výsledku vyhodnotíte danou akci. Cílem je najít jako první 12 mufíkových zoubků.

Pravidlově velmi jednoduchá, a přitom zábavná hra Chci zpátky své zoubky má příběh, který děti naprosto nadchne. Je chytlavá a jakmile začnete, jen tak se od ní neodtrhnete. Můžete se také těšit na nástavbu díky kartám pro vylepšení kolotoče, které přidají další prostor pro přemýšlení nad tím, jaký tah udělat.

  • Počet hráčů: 2–4
  • Doporučený věk: od 4 let

Nejlepší nejhorší zmrzlina

Jestli čekáte vanilkovou a jahodovou, tak tady na vás čeká například šneková, pizzová nebo žížalová. Hra obsahuje kartičky s podivnými příchutěmi zmrzlin, které pobaví vás i děti. Cílem hry s velmi jednoduchými pravidly je naplnit jako první svůj zmrzlinový kornout nasbíráním devíti nebo více karet.

Hra Nejlepší nejhorší zmrzlina probouzí dětskou fantazii, a i její design je zaměřen na děti, které od figurek kornoutů a kartiček s kopečky jen těžko odtrhnete.

  • Počet hráčů: 2–5
  • Doporučený věk: od 4 let

Sdílejte článek
Štítky zábava děti volný čas desková hra Elan Lee Chci zpátky svoje zoubky Hoď sebou, slepičí prdelko Nejlepší nejhorší zmrzlina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.