Životní styl

9. listopadu 2022 07:00

Komerční sdělení

Dobrodružství do zasněžené ZOO s Primáčkem už čeká!

Mrazivá rána už jsou tu a s nimi i další vydání oblíbeného časopisu. Společně s Primáčkem a jeho partou ze zasněžené ZOO jsme si pro vás nyní nachystali opět plno zábavy a nových poznatků.

Mrazivá rána už jsou tu a s nimi i další vydání oblíbeného časopisu. Společně s Primáčkem a jeho partou ze zasněžené ZOO jsme si pro vás nyní nachystali opět plno zábavy a nových poznatků.

V časopise na vás jako vždy čeká skvělý dárek – tentokrát v podobě svítícího náramku společnosti Baagl, který jistě oceníte v období, kdy se stmívá čím dál dříve. Navíc u každého výtisku najdete náramky hned dva, černý a růžový. A ještě si můžete užít advent na Stříbrných vánočních dnech 8.–11. 12. 2022 díky vložené vstupence ZDARMA.

V tomto vydání Primáčka nebudou chybět ani vaši oblíbení hrdinové ze ZOO. Naučíte se číst stopy ve sněhu, tvořit papírové vločky, nová anglická slovíčka či si upéct něco dobrého. Společně s Primáčkem si vyzkoušíte spojovačku čísel, která vám odkryje schované zvířátko.

Víte, jak vzniká sníh? Pojďme si tento pozoruhodný proces vysvětlit, a dozvědět se tak nové věci zábavnou formou. Ukážeme vám také, jak si krásné sněhové vločky vyrobíte z papíru i sami doma. Vločkami si můžete vyzdobit okna, a tím přivolat paní Zimu.

Hrajete rádi hry s hrací kostkou? Vybarvování obrázků podle kostek vám pomůže zjistit, jak dobře se v počtech na kostce orientujete. Procvičování všímavosti si vyzkoušíme odhalením pěti rozdílů na obrázcích se zvířátky z prostředí lesa či Antarktidy. Už se nemůžete dočkat zimy, abyste mohli vyrazit na hory? Soutěžní hra pro dvojice s názvem Sjezdovka vám čekání ihned zkrátí.

Naši zvířecí kamarádi ze ZOO si šli zabruslit. Pomozte Primáčkovi vyřešit nelehké otázky. Troufáte si na to? Pro náročnější hlavičky máme spojování obrazců se zapadající polovinou.

Které zvíře má radši teplo, a které spíš zimu? Co si oblečeme, když je venku chladno, a co během léta? V rubrice Anglicky hravě se naučíme další nová slovíčka – tentokrát z oblasti zvířátek ze ZOO a oblečení podle ročního období.

Milovníkům sladkého ukážeme, jak si doma upéct jablíčka v županu. Nebojte se, není to vůbec těžké, pro naše prima kuchtíky to bude hračka.

Kdo by neměl rád záhady? V tomto vydání vás naučíme rozeznávat stopy zvířat ve sněhu. A nakonec nesmí chybět již tradiční sudoku, nyní s tematickými motivy zimních obrázků.

Prima čtení pro kluky i holky, společně s dárkem, si můžete pořídit za pouhých 79,90 Kč. Čekat na vás bude v novinových stáncích nebo pravidelně přistane ve vaší schránce jako předplatné zde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.