Móda a krása

10. února 2024 12:00

Komerční sdělení

Dokonalá na valentýnské rande? Vsaďte na neodolatelný parfém a rtěnku, která se nerozmaže

Jistě už máte své oblíbené produkty a zajetou rutinu, někdy je ale potřeba ještě víc a neotřele podtrhnout přirozenou krásu. S těmito tipy nešlápnete vedle. Plátýnková maska vaši pleť okamžitě rozzáří, objemový šampon pomůže k dokonalému účesu a parfém s damašskou růží způsobí, že budete neodolatelná.

1. Hedvábná a hydratovaná pleť

Hydratační plátýnková maska KORIKA Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask obsahuje bohatou dávku kyseliny hyaluronové (komplex 8 různých typů), ale i protein z hedvábí (sericin), tradiční korejskou surovinu, která vytváří na pokožce ochrannou bariéru a redukuje známky únavy i vrásek.

Jak aplikovat:

Masku aplikujte na důkladně vyčištěnou pleť. Přiložte ji na tvář, uhlaďte a nechte působit 10–15 minut. Poté masku sejměte, zbylý produkt jemně vetřete do pleti a na závěr tvář opláchněte.

2. Perfektní objem vlasů

Šampon ICONIQUE Professional V+ Maximum Volume Thickening posiluje vlasová vlákna, vlasy nezatěžuje a dodá vašemu účesu přirozený, dlouhotrvající objem. Hodí se pro jemné a normální vlasy a díky hydrolyzovanému keratinu zaceluje vlasová vlákna po celých délkách a zanechává vlasy silné, lesklé a hebké. Při opakovaném používání se pak viditelně zlepšuje kvalita i celkový objem jemných vlasů. Navíc má antistatický efekt a zabraňuje nepříjemnému poletování vlasů.

Jak aplikovat:

Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy i pokožku hlavy a napěňte. Pořádně opláchněte. Aplikaci opakujte, abyste vlasy důkladně umyla a zbavila všech nečistot i stylingových přípravků.

3. Dokonalé stíny se sadou štětců

Dva profesionální štětce a houbička na suché čištění BrushArt Professional Eyeshadow Brush Set with Cleaning Sponge vám pomohou vytvořit jakékoliv líčení, které vás jen napadne. Na rande se bude perfektně hodit kouřový efekt, což bude s touto sadou hračka! Zatímco B6 Classic Shader zajistí precizní aplikaci očních stínů, B7 Blender vám pomůže zjemnit a rozostřit všechny ostré přechody mezi stíny. Houbička na suché čištění štětců BrushArt dokonale odstraní zbylý pigment ze štětce, se kterým právě pracujete.

Jak používat:

Štětiny otírejte ze všech stran o plochu houbičky, dokud se neodstraní veškerý pigment. Samotnou houbičku také pravidelně čistěte. Stačí ji namočit do vody, spolu s vhodným čisticím přípravkem vymýt nahromaděný pigment a nechat uschnout. A nezapomeňte ani své štětce pravidelně čistit pomocí vody a čisticích přípravků.

4. Matná tekutá rtěnka, která perfektně kryje

Tekutá rtěnka NOBEA Day-to-Day Matte Liquid Lipstick se ve vaší výbavě rychle zabydlí. Pro začátek jsme vybrali mladistvý a univerzální odstín Raspberry Red, ale na výběr je i z mnoha dalších. Rtěnka dokonale kryje už v první vrstvě, nelepí a neobtiskává se a zároveň nevysušuje díky bambuckému máslu.

5. Podmanivá vůně s damašskou růží

Parfémovaná voda NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ je inspirovaná temným románem Roxana od spisovatele Daniela Defoe. Luxusní vůně plná živých a lákavých tónů okamžitě přitáhne pozornost. Hned v úvodu vás omámí damašská růže, kterou doprovází tóny citronu a delikátní květy bergamotu. Dále se rozvíjí až v tóny pivoňky a pačuli. Za dlouhou výdrží a intenzitou vůně stojí obsažené ingredience. Pro výrobu byly použity jen ty nejvzácnější a nejčistší přírodní silice a esenciální oleje. Jejich vysoká koncentrace se postará o to, že vůně hned tak nevyprchá.

Inspirace vůně: Roxana

Anglický spisovatel Daniel Defoe dokonale vtáhl své čtenáře do temného románu Roxana – autobiografie ženy, která vyměnila svou ctnost za život vydržované milenky bohatých a mocných mužů. Vůně NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ si vás také okamžitě získá. Příběh o krásné Roxaně je o svádění, snů o slávě, iluzích, útěku a vítězstvím nad osobními slabostmi.

Hlava damašská růže, citron, bergamot
Srdce pivoňka, pačuli, růže
Základ benzoin, vetiver, pižmo
Druh vůně orientální, květinová

Sdílejte článek
Štítky růže vůně krása rtěnka maska štětec oční stíny randění parfém dekorativní kosmetika tipy redakce NOVELLISTA BrushArt Nobea KORIKA

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.