Elizabeth Kopeckou fascinuje svět ostrých chlapců. Sní o tom, aby se o ni kluci poprali

Rozhovor s Elizabeth Kopeckou

Zpěvačka Elizabeth Kopecká se proslavila hlavně kamarádstvím s hokejistou Jaromírem Jágrem. Nyní ji zaregistrovali také fanoušci MMA, protože se o v sobotu při turnaji organizace Oktagon starala o show při přestávce. Co řekla nejen o svém vystoupením pro Prima Ženy? Podívejte se na rozhovor.

Když bylo poprvé oznámeno, že Elizabeth Kopecká bude vystupovat na sobotním Oktagonu na Štvanici, mnozí fanoušci zápasnické organizace nebyli moc nadšení. Na zpěvačku se snesla vlna kritiky. Ta si z toho ale nic nedělá, negativní komentáře neřeší.

„Hejty úplně neřeším, to bych se zbláznila. Přišla jsem pro ty, kteří se na to těšili. A doufám, že jsem třeba ty, co mě urazili na sociálních sítích, teď přesvědčila, že nejsem úplně špatná,“ uvedla Kopecká pro Prima Ženy. A to se jí zřejmě i povedlo. Po její show se totiž z publika nesl hlasitý jásot a opravdu silný potlesk. Diváci byli z představení doslova nadšení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vémola se vyjádřil k lidem, kteří na něj pískali a bučeli

Úspěšné show jistě dopomohly i svítící náramky, které měl každý z hlediště. Když začala Elizabeth zpívat, každému na stadionu se rozsvítil náramek a barevně blikal, což navodilo perfektní atmosféru. Samozřejmě nechyběly ani konfety.

Na představení se hudebnice připravovala zhruba měsíc dopředu. „Oslovil mě Ondra (Ondřej Novotný, šéf Okatagonu, pozn. red.), čehož si moc vážím. Připravovala jsem se asi měsíc,“ prozradila pro Prima Ženy.

Umělkyně je dlouho fanynkou bojových sportů. „Bojové sporty se mi strašně líbí. Můj velký sen byl, aby se o mě kluci poprali,“ zažertovala. „Je to pro mě inspirativní, jako všechny bojové sporty. Miluji, když se lidi vyburcují k nejlepším výkonům,“ pokračovala.

Ačkoli je kráska bojovými sporty fascinovaná, sama by si MMA a zápas v ringu vyzkoušet nechtěla. „Jsem taková květinka. Klec a MMA přenechám chlapcům,“ dodala s tím, že bojovat ji diváci určitě neuvidí.

Sdílejte článek
Štítky MMA Oktagon MMA Oktagon Elizabeth Kopecká OKTAGON MMA

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.