Celebrity

26. června 2024 18:20

Vanesa Havlíková

Eva Adamczyková je těhotná. Těším se na všechno, co mě čeká, říká olympijská vítězka

Olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Adamczyková (31) se podělila o radostnou novinu. S manželem, hercem Markem Adamczykem (36), čekají miminko. Kariéra tak nyní půjde na nějakou dobu stranou.

O radostnou zprávu se podělila česká snowboardcrossařka na sociálních sítích Českého olympijského výboru. Společně s manželem Markem Adamczykem, za kterého se sportovkyně provdala v září 2022, přivítají na svět prvního společného potomka.

Čtěte také: Eva Adamczyková je kvůli sázce blond. Kadeřnice strávila nad proměnou čtyři hodiny

Kariéra jde stranou

„Chtěla jsem se s vámi podělit o novinky – a to že na nějakou dobu přerušuju kariéru. Důvod je jednoduchý, my totiž čekáme rodinu,“ oznámila Eva Adamczyková v příspěvku Českého olympijského týmu na sociální síti Instagram.

„Příští sezonu mě tedy na závodech neuvidíte, ale do budoucna to nechávám otevřené. A těším se na to všechno, co mě čeká a co přijde,“ dodala držitelka zlata z olympijských her v Soči. Společně s manželem se na novou životní roli už velmi těší.

Podívejte se na rozhovor s Evou Adamczykovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 6. 2024

Berani, dnes se cítíte poněkud citlivě. Možná budete chtít zachránit každé zraněné zvíře u silnice. Spojte tento pečovatelský a milující instinkt s pudem bojovníka, který se ujme vedení a povede boj. Toto silné energetické duo je velmi akční. Vyšlete své láskyplné vnitřní instinkty do světa, aby konaly dobro.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.