Seriály a filmy

5. dubna 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Nečekaná žádost o ruku! Kdo s kým?

ZOO (19): Žádost o ruku_videopůjčovna

Tak tohle tedy nikdo nečekal. Soudce Kříž zaklekne a požádá někoho o ruku. Koho? Sledujte to v exkluzivní ukázce z 19. epizody seriálu ZOO, na kterou se můžete mrknout už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Mezi Markétou a Petrem to v poslední době moc neklapalo, a to hned z několika důvodů. Markéta je přehnaně žárlivá vůči neznámé Lady X, ale i vůči chůvě Viky – a to ještě nezná sladké tajemství, že Viky a Lady X nejsou sestry, jak je prezentováno, ale že jde o jednoho člověka.

Překvapení v seriálu ZOO

Vrcholem Markétiných scén nebylo ani to, že dětem a Petrovi zrušila výlet do srubu, ale hlavně to, že si přivlastnila dárek, který Petrovi věnovala Viky. Pochopitelné proto je, že to mezi Markétou a Petrem vypadalo spíš na rozchod, ještě vzhledem k tomu, jak moc se Petrovi líbí Lady X...

Petrovo chování proto bude pro celou rodinu velké překvapení. Petr zaklekne a Markétu požádá o ruku. Jak jeho matka Danuše, tak Sofie s Benem budou jen koukat. Tohle se nemělo stát!

Opravdu to Petr s Markétou myslí vážně? Na to se podívejte v 19. epizodě seriálu ZOO, na kterou se můžete mrknout už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.