Seriály a filmy

23. března 2022 07:12

red

Exkluzivní ukázky a fotogalerie z pořadu Farmář hledá ženu: Seznamte se s farmáři

Farmář hledá ženu VI: Farmář Josef (28)

Šestá řada zábavné seznamovací reality show Farmář hledá ženu se řítí na obrazovky. Pojďte se už teď seznámit v exkluzivních ukázkách se čtyřmi farmáři a jednou farmářkou, kteří se chtějí konečně zamilovat a získat partnera na celý život!

Farmář hledá ženu, to je show, která zúčastněným dává příslib najít životní lásku. Sehnat si partnera totiž bývá složité i pro obyvatele větších měst, natožpak pro farmáře, kteří žijí na svých statcích a dny tráví prací. Seznámit se potom může být těžké.

Proto jim již pošesté přispěchala na pomoc Laďka Něrgešová a pořad Farmář hledá ženu. Připomeňte si ještě jednou, čí srdce mohou v této řadě „farmáře“ účastníci získat.

Josef Kučera (28)

Hnědooký Josef hledá především ženu tolerantní a pracovitou, která má ráda přírodu a s níž by se rád smál. Když nebude čas na dovolenou u moře, klidně vybuduje rybník, kde by se společně mohli koupat. Cílevědomý Josef si své první krávy koupil už v devíti letech!

Pavel Pollreich (57)

Básník Pavel chce poznat ženu, které může psát básně a s níž by sdílel lásku k přírodě. Pracovitý farmář ale samozřejmě očekává i od své potenciální partnerky, že přiloží ruku k dílu.

František Mařík (36)

Upřímný František by si přál poznat klidnou a přívětivou ženu, klidně i s dětmi. A kvůli lásce a novému vztahu bude ochoten změnit i strukturu své farmy. Hledá spřízněnou duši pro život a udělá pro to vše!

Zdeněk Slouka (36)

Přímočarý Zdeněk hledá podnikavou a pohodovou ženu, se kterou by společně rozvíjeli farmu. „Chci ženu, která bude mít společné sny jako já,“ říká. Romantik od kosti slibuje večeře u ohýnku pod hvězdami a v indiánském týpí.

Andrea Viznerová (38)

Sympaťačka Andrea je jedinou ženou v šesté řadě pořadu. Věří, že se díky reality show Farmář hledá ženu usměje štěstí i na ni a konečně najde tolerantního pohodáře s dobrodružnou povahou.

Na první díl reality show Farmář hledá ženu se těšte již 3. dubna na Prima SHOW, následně pak 4. dubna na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.