Seriály a filmy

6. března 2022 05:56

red

Extra video: Natálie Halouzková zahýbá Štěpánovi Benonimu. V seriálu ZOO!

ZOO (10)- Milenec Míny

Tohle si Marek Rokl (Štěpán Benoni) fakt nezaslouží. Jeho milovaná Mína (Natálie Halouzková) mu zahýbá s milencem. Sledujte exkluzivní video z úterní epizody seriálu ZOO.

Viky to bylo jasné hned. Mína, se kterou chodí její nejlepší kamarád Marek, není žádný andílek. Viky ji prokoukla hned zpočátku a žádnou poznámku na její účet si před Márou neodpustí. Jak se ale ukáže, bohužel nebyla daleka pravdy.

Nečekaná návštěva v ZOO

Ne snad, že by Mína Marka neměla ráda, ale protože má ráda i luxus a peníze, vedle Marka má ještě milence Davida. S ním udržuje poslední rok a půl paralelní milenecký vztah. Ten se sice pokusila ukončit, o tom ale David nechce ani slyšet. Rozchod nepřipadá v úvahu!

David začíná dělat problémy. Dokonce za Mínou zajde až do zoologické zahrady. Mína bude muset hodně těžko vysvětlovat, co je to za záhadného muže, co ji v podstatě pronásleduje. Bude jí Marek věřit?

Ale hlavně – rozhodne se Mína vztah ukončit, nebo v něm bude pokračovat?

Na to se podívejte v 10. epizodě seriálu ZOO, který můžete sledovat už teď on-line v předpremiéře v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.