Sex a vztahy

30. března 2022 11:31

red

Farmář hledá ženu: Hlasujte v anketě, kdo z farmářů najde lásku

Farmář hledá ženu (2) - upoutávka

Kdo podle vás najde v další sérii show Farmář hledá ženu lásku? Připomeňte si farmáře a hlasujte v anketě!

Cílevědomý Josef (28), který hledá ženu milující přírodu, básník Pavel (57) hledající ženu, které by psal básně, upřímný František (36) hledající klidnou a přívětivou ženu, přímočarý Zdeněk (36), který touží po podnikavé a pohodové partnerce nebo koňařka Andrea hledající tolerantního muže s dobrodružnou povahou. Komu z nich se podle vás podaří najít ve Farmáři lásku?

Hlasujte v anketě!

Kdo z farmářů podle vás najde lásku?

Připomeňte si farmáře a farmářku v medailoncích:

Josef z brašny plné lásky dostane mnoho dopisů. S Laďkou je pečlivě proberou – a kdo se nakonec dostane do finále? Koho si pozve, jen podle fotografie, na setkání na Zámečku? Budou mít šťastnou ruku? A kdy se Josef roztetelí? Koho odmítne a proč?

Pavel je pracovitý romantik a na farmu hledá ženu, které by mohl psát básně. Vybere si z dopisů, které mu Laďka donese? Bude pro něj výběr těch dam, se kterými se chce vidět, složitý, nebo bude mít jasno na první dobrou? Představuje si, že jeho žena by měla mít vztah k přírodě, dá se to ale poznat z jediného dopisu? Najde svou vysněnou vílu?

Zdeněk je chovatelem snad úplně všeho. A má také hlavu plnou nápadů. Hledá k sobě vitální ženu, která nechce přežívat, ale život žít. S Laďkou proberou dopisy – zjistíme, že nehledá pejskařku, vegetariánku… Najde ženu, kterou by pozval na Zámeček? Dobrou zprávou je, že najde. Ovšem budou to ženy, které chtějí žít podle jeho motta? A to zní: „Raději prožít jeden den jako lev než celý život jako ovce…“

Andrea na svou pravou lásku čeká. Jak ji zaujmou dopisy, které Laďka donese? Starší ročník nehledá, dokonce ani muže, který ji osloví „Andreo“. Nad dopisy přizná, že hledá nejspíš vrstevníka. Ne obézního a nekuřáka. Pozitivně naladěného. Takového, který umí vařit. Najde muže podle svých požadavků, nebo všechny dopisy budou odloženy ke šnekovi – tedy mezi dopisy, kterým se Andrea dál věnovat nebude?

František má také u Laďky plnou brašnu dopisů. Dokonce kvůli nim odloží i stlaní. U Františkovy volby budou přítomni i rodiče. Jak mu poradí? A budou vůbec radit? V dopisech například nestojí nic o vaření ani pečení. Maminka ale slibuje, že to je něco, co ráda naučí. František chce ženu s vyřešenou minulostí, smyslem pro humor, pracovitou. Laďka má pocit, že se František nad dopisy tváří otráveně. Je to tak, nebo jde jen o mimikry, které má z předchozích vztahů?

Jak to celé dopadne, s kým se farmáři setkají a přeskočí pověstná jiskra?

Show Farmář hledá ženu sledujte poprvé v neděli 3. dubna na Prima SHOW, nebo pak v pondělí večer na Primě.

Sdílejte článek