Advertoriál

20. června 2024 15:00

Komerční sdělení

Hity sezóny: nejprodávanější produkty na PRM

V každé sezóně přicházejí do módy nové trendy, které ovlivňují nejen návrháře, ale i nás všechny, kdo milujeme styl a pohodlí. Na PRM, kde se setkávají ti největší módní nadšenci, jsou právě teď k vidění produkty, které si získaly srdce mnoha lidí. Od pohodlných tenisek po výrazné trička s potiskem, od stylových teplákových souprav po džíny, které spojují eleganci a rebelii. V tomto článku se podíváme na nejprodávanější produkty, které v této sezóně kralují nejen na PRM, ale i v našich šatnících.

Proč letos vsadit na tenisky a na trika s potiskem?

Tenisky jsou neodmyslitelným prvkem moderního šatníku. Letos na PRM dominují modely, které kombinují pohodlí s trendy designem. Mezi nejprodávanějšími najdeme zejména tenisky s výraznými barvami a neobvyklými vzory, které přitahují pozornost a dodávají každému outfitu šmrnc. Velkým hitem jsou také retro modely inspirované 80. a 90. lety, které se vracejí na scénu s novým, moderním twistem. Vysoká podrážka, kombinace různých materiálů a barev, to vše jsou prvky, které dělají z tenisek must-have této sezóny. Trička s potiskem jsou další velkou vlnou, která ovládá PRM. Tento trend se neustále vyvíjí a letos v létě dominují trička s výraznými grafickými prvky, motivačními citáty a unikátními uměleckými motivy. Velký důraz je kladen na originalitu a možnost vyjádřit sebe sama skrze oblečení. Popularita triček s potiskem spočívá v jejich univerzálnosti - dají se snadno kombinovat s džíny, sukněmi nebo s kraťasy, ať už se chystáte na procházku městem, nebo na večerní setkání s přáteli. Zvlášť populární jsou modely s retro grafikou, která evokuje nostalgii a styl 90. let.

Čím vynikají u PRM teplákové soupravy a proč nevynechat džíny s roztrhanými koleny?

Teplákové soupravy se staly synonymem pohodlí a stylu. Na PRM jsou letos v kurzu nejen klasické modely, ale i ty, které přinášejí nový pohled na tento pohodlný kousek oblečení. Velkým trendem jsou teplákové soupravy s moderními detaily, jako jsou výrazné švy, zúžené nohavice nebo zajímavé kombinace materiálů. Barvy se pohybují od pastelových tónů po syté barvy, které zaujmou na první pohled. Tyto soupravy jsou ideální pro pohodlné nošení doma, ale i pro stylové výlety do města, kde pohodlí a eleganci můžete spojit v jeden dokonalý outfit. Džíny jsou klasikou, která nikdy nezklame, a letos na PRM se do popředí dostaly dva specifické styly - džíny s roztrhanými koleny a široké džíny. Džíny s roztrhanými koleny přinášejí dávku rebelie a mladistvého ducha, a to nejen díky svému designu, ale i díky variabilitě, kterou nabízejí. Tyto džíny se skvěle kombinují s tričky s potiskem nebo s jednoduchými topy a jsou ideální volbou pro každodenní nošení. Na druhé straně široké džíny se vrací v plné síle a přinášejí s sebou pocit svobody a komfortu. Jsou ideální pro letní dny, kdy je třeba cítit se pohodlně a zároveň stylově.

Jaké módní doplňky patří mezi nejprodávanější na PRM?

Kšiltovky a kožené batohy jsou dalšími produkty, které si na PRM získaly obrovskou popularitu. Kšiltovky, které dominují, jsou nejen praktické, ale i stylové, s různými potisky, výšivkami a detaily, které podtrhují osobitost každého, kdo je nosí. Kožené batohy pak přinášejí nádech luxusu a elegance, ať už jde o minimalistický design nebo výrazné kousky s různými texturami a detaily. Tyto doplňky jsou perfektním vyšperkováním každého outfitu, dodávají mu šmrnc a jsou zároveň praktickým řešením pro každodenní nošení.

Všechny tyto produkty, které dominují na PRM, ukazují, že móda není jen o oblečení, ale především o vyjádření sebe sama, o pocitu pohodlí a o tom, jak se v daném outfitu cítíme. Ať už preferujete sportovní styl, nebo máte rádi elegantní kousky, na PRM najdete to pravé pro každou příležitost.

Sdílejte článek
Štítky design styl elegance džíny tenisky trend oděv

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.