Hledá se ŽENA ČESKA, která získá cenu Laty Brandisové. Nominujte svou favoritku

Český národ má mnoho pokladů v kultuře, přírodě nebo památkách, ale ten nejzářivější dřímá především v lidech a osobnostech, které za sebou nechávají skutečnou a nesmazatelnou stopu. CNN Prima NEWS tímto otevírá na webu anketu pro širokou veřejnost, která si klade za cíl ocenit jedinečnou Ženu Česka, jež svým příběhem oslnila celý svět. Vítězka ankety bude vyhlášena 17. září 2023.

Vybavilo se vám hned na první dobrou jméno žijící ženy, dámy, slečny, sportovkyně, spisovatelky, podnikatelky, političky, umělkyně, vědkyně či filozofky, která je pro ostatní vzorem? Její sebevědomí, hodnoty a počiny inspirují a podporují lidi na cestě za jejich vlastními cíli nejen v Česku, ale třeba i za hranicemi naší republiky? CNN Prima NEWS spouští unikátní anketu, ve které je možné nominovat ženy, které si za své odhodlání a mimořádné počiny zaslouží ocenění.

Nominaci můžete vložit zde:

„Žijeme ve světě, ve kterém se naprosto stírají hranice mezi výkonem žen a mužů. Cíl prvního ročníku ankety CNN Prima NEWS: ŽENA ČESKA je nechat zazářit příběhy žen, které inspirují lidi po celém světě,“ vysvětluje Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima. „Nyní jsou na řadě nominace. To je prostor pro širokou veřejnost. Ve formuláři mohou lidé nominovat ženu, která právě v jejich očích jednoznačně září. Kritéria soutěže jsou přitom velice široká – může jít o sportovní výkony, mimořádné činy v kulturní, vědecké či pedagogické sféře, příkladné chování či pomoc bližním,“ dodává Pýcha.

Mohlo by vás zajímat: Minimum podpory a genderové stereotypy aneb Proč v IT prostředí chybí ženy?

Po nominacích široké veřejnosti dostane slovo odborná porota, složená z uznávaných osobností, jako jsou rektor VŠE Petr Dvořák, neurolog Jiří Dvořák, dokumentaristka Helena Třeštíková, šéfredaktorka a marketingová ředitelka Lenka Helena Koenigsmark, která se dlouhodobě snaží zlepšovat životy hendikepovaných, dále například europoslankyně Dita Charanzová, marketingová ředitelka Alexandra Kala, která naučila Čechy pečovat o zuby a dlouhodobě se zaměřuje na prevenci v oblasti péče o děti, gynekologie nebo fytoterapie, nebo generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Deset oslňujících žen a jejich příběhy budeme pravidelně představovat ve vysílání CNN Prima NEWS i na webu CNNPrima.cz. Více o příběhu Laty Brandisové se můžete dočíst zde.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.