Astročlánky

3. září 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 3. září 2024: Ryby pocítí ve vztahu ohrožení, Býci budou šťastní

Oblast lásky zaznamená velké zlepšení, které pocítí Berani a Blíženci. Štěstí se usmívá také na Panny a Váhy. Tarotové karty vám odhalí, jak na tom jsou ostatní znamení.

Beran

Oblast lásky a vztahů je zalitá sluncem, dobrou náladou a vzájemnou souhrou. Napětí odchází a do života se vám vlévá zcela nová krev. Pokud toužíte po novém partnerském vztahu, rozhodně neseďte doma a pobývejte mezi lidmi. Vaše láska je velmi blízko.

Býk

Vaše srdce svítí jako vycházející slunce a rozjasňuje veškeré vztahy. Nádherné energie mohou očekávat zadaní, nezadaní i láskou zklamaní. Náhodná známost se může proměnit v osudovou lásku a vášnivý vztah. Neseďte v koutku a poznávejte nové tváře.

Blíženci

V oblasti lásky a partnerských vztahů se blýská na lepší časy. Špatné odchází a ve vašem srdci se opět probouzí dobro, harmonie a láska. Pokud se trápíte kvůli nešťastné lásce, přichází dny plné láskyplných vztahů a odpuštění.

Rak

Očekávejte období plné plodné a naplněné lásky. Zapomeňte na minulé křivdy a vykročte vstříc nesmírně krásným energiím, které vás dovedou k osudovým vztahům i nové lásce. Pokud toužíte po miminku, nyní je správný čas.

Lev

Jestli máte pocit, že jste věční smolaři, věřte, že tomu tak není. Období smůly a bolesti konečně odchází a do vašeho života vstupuje uzdravující moc lásky. Navazujte nové vztahy, urovnávejte spory a usmívejte se, láska stojí věrně při vašem boku.

Čtěte také: Velký horoskop na září: Štíři si užijí spoustu lásky, Lvi mohou v práci povýšit

Panna

V partnerských vztazích panuje nádherná láska, přátelství a harmonie, což se odráží nejen doma, ale také ve vztazích kolem vás. Osamělí a zklamaní dostávají příležitost k seznámení se svou osudovou láskou. Zapomeňte na minulost a vykročte vstříc lásce.

Váhy

Partnerské vztahy zaznamenají velkou lásku, spokojenost a harmonii, to vše se dotýká také srdcí ostatních. Domov pro vás znamená symbol lásky a radosti. Velmi příjemně se vás dotkne zpráva ohledně návratu člena vaší rodiny. Pokud jste sami, do vašeho života vstoupí nový partner.

Štír

Pokud vás trápí špatné vztahy a máte pocit, že je to horší a horší, věřte, že světlo na konci tunelu nabírá na síle a jasu. Zapomeňte na špatné a rozhodněte se ukončit veškeré spory a napětí. Buďte trpěliví. Jestli jste v lásce dlouhodobě nešťastní, zkuste si představit, že váš vztah skončí. Vytvoříte tím místo pro lásku novou nebo se usmíříte.

Střelec

Vztahy před sebou mají velmi plodné a krásné období. S partnerem můžete řešit společný majetek, renovaci domova nebo se rozhodnete pořídit si dům svých snů. Veškeré konflikty odchází a do života vstupuje hojnost, láska a radost, což pocítí také všichni, kteří touží po svém osudovém partnerovi.

Kozoroh

Díky vaší mírumilovné povaze získáte obdiv u partnera i ve vztazích kolem vás. Pokud jste sami a toužíte potkat svého osudového partnera, máte velkou šanci na nečekané setkání. Radost, štěstí a láska je tady pro všechny zadané, zklamané i osamělé.

Vodnář

Vztahy, které jsou dlouhodobě v krizi, se dohodnou a náročné období ukončí. Zkuste se zamyslet, co pro vás partner znamená. Pokud necítíte v srdci lásku a úctu, je to znamení k rozchodu. Pamatujte, i malá jiskřička dokáže rozžehnout velký žár. Nezadaní, vydržte, teď není vhodný čas na seznamování.

Ryby

Ve vztahu se můžete cítit ohroženi, jako by vás ovládala žárlivost a pocit, že o svou lásku přijdete. Zachovejte ve svém srdci klid a mějte odvahu partnerovi sdělit své pocity. Nakonec se všemu zasmějete a vykročíte vstříc společnému životu. Vše je naštěstí dočasné, nepodléhejte mysli, milujte srdcem a váš život se rozjasní. Ostatní prožijí klidné dny.

Nový týden podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.