Astročlánky

9. dubna 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 9. dubna 2024: Rakům hrozí nevěra, Ryby čeká láska

Jaké znamení zdárně vyřeší krizi, kdo se zamiluje a kdo si na lásku musí ještě počkat, vám prozradí nové horoskopy lásky podle tarotu.

Beran

Srdce zaplněné láskou až po okraj, touhy, přání a sny zcela pohltí partnerské vztahy a také každého, kdo lásku hledá. Štěstí přeje všem připraveným bez ohledu na to, jestli jsou zadaní či svobodní. Dokonalá láska je připravená na dlouhou dobu ovlivnit vaše životy.

Býk

Štěstí je tady pro všechny. Dar v podobě nové lásky vstoupí do vašich životů. Pokud váš vztah prochází krizí, naleznete společné řešení a nastane příměří. Jestli jste dlouhodobě opuštění a ztrácíte naději, tak věřte, že i na vás se usmívá štěstí v podobě milujícího partnera.

Blíženci

Dynamické a vášnivé dny mají ve svých rukou především ženy. Chopte se vlády a jemně veďte partnerský vztah cestou lásky, porozumění a harmonie. Partner se vám zcela oddá a bude následovat vaše srdce. Štěstí se usmívá na všechny, kteří touží po lásce nebo dlouhodobém partnerství.

Rak

Pozor na pokušení! Partnerské vztahy, které jsou dlouhodobé a jedou podle zaběhnuté rutiny až stereotypu, mohou pocítit touhu po změně. Nepodlehněte pokušení, nevěra nic nevyřeší. Promluvte si se svou láskou na rovinu a snažte se hledat společnou cestu. Pokud se chystáte na první schůzku, buďte obezřetní, ten, kdo příliš mluví, většinou nedodrží sliby.

Lev

Partnerské vztahy, které jsou strnulé a neustále nespokojené, mohou řešit změnu, kterou však touží udělat pouze jeden z páru. Než cokoliv učiníte, je lepší počkat na správný čas a pak teprve komunikovat se svou láskou. Někdy je nuda ve vztahu jen odrazovým můstkem ke změnám. Domluvte se, hledejte řešení a probuďte lásku, která je stále ve vašich srdcích. Pokud lásku hledáte, je potřeba trpělivost, přijde později.

Panna

Mírné zdržení není známkou toho, že se děje něco zlého, to jen hlava hází různé scénáře, které se nikdy nestanou. Pokud prožíváte trápení, tak věřte, že i na vás čeká zlepšení a láska. Chce to jen vytrvat, naladit se na svůj vnitřní klid a nesnažit se za každou cenu tlačit na pilu. Jakýkoliv tlak a touha věci uspěchat přináší další zdržení a potíže. Ostatní páry prožijí velmi dynamické a vášnivé dny.

Váhy

Nádherné, klidné a harmonické dny přejí všem zadaným i nezadaným. Láska se probouzí také tam, kde delší dobu spala. Pokud jste čerstvě zamilovaní a nevíte, jak to partner myslí a bojíte se budoucnosti, není důvod k obavám. Máte předpoklady k dlouhodobému vztahu s naplněnou a vzájemnou láskou.

Štír

Partnerské vztahy jsou pod zvláštní ochranou, jako by Vesmír chránil vaši společnou lásku a dopřával vám štěstí v mnoha podobách. Pokud ještě nejste spojení manželským slibem, s velkou pravděpodobností se pustíte do svatebních plánů a společné budoucnosti. Štěstí přeje všem zadaným, nezadaným i osamělým.

Střelec

Partnerské vztahy jsou čisté, jemné a harmonické. Pokud jste měli mezi sebou nedorozumění, všechno se urovná, dořeší a jednou provždy smete ze stolu. Všichni, kteří touží po lásce nové, mají velkou šanci potkat svou spřízněnou duši a zamilovat se. To, že půjde o vztah trvalý, vášnivý a harmonický, je jisté.

Kozoroh

Partnerské vztahy mohou procházet fází nečinnosti, která by vás mohla nutit k přílišnému přemýšlení a bilancování, jak a co dál. Pokud problémy narůstají, je potřeba naladit se na svůj vnitřní klid a se svou láskou na rovinu promluvit. Jinak se všechno nakupí a naroste do rozměrů, kdy již nebude prostor na příměří. Nebojujte, milujte!

Vodnář

Jestli vám do vaší lásky neustále někdo mluví a dává vám zaručené rady, jak máte žít, váš pohár trpělivosti přeteče a velmi rázně se za svou lásku postavíte. Dobře děláte! Jen tak naleznete společné řešení a urovnáte nejasnosti, které se kvůli ostatním nakupily. Nikdy si nenechávejte radit od těch, kteří jsou sami nešťastní, a naslouchejte svému srdci.

Ryby

Partnerské vztahy zcela pohltí magická síla lásky. Ať se ve vašich životech dělo cokoliv, nyní je všechno jinak. Do života vstupuje uzdravující síla lásky. Štěstí budou mít také ti, kteří touží po novém vztahu nebo řeší krizi a neví, jak z toho ven.

Duben podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky krize láska nevěra horoskop vztah týdenní horoskop znamení zvěrokruhu horoskopy horoskop lásky partnerské horoskopy horoskop 2024 horoskop lásky 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.