Horoskop na dnešní den dle Luny pro 3. říjen

Pozor na konflikty a měření sil, sklony k depresím a podléhání stresu. Vhodné je cvičení, jít si zaběhat, nebo se projít v přírodě. Vládne silná jangová energie, touha po sexu a spojení. Erotika má v tento den velmi silný náboj a může vést i k početí potomka.

Luna v Raku - ubývá

symbol Medvěd

Prospěje nám pohyb, z práce jdeme pěšky, nejezdíme výtahem, večer se projdeme. Naše tělo potřebuje vydat energii, ale nepřeháníme to s náročným cvičením. Luna nám radí jít si zaplavat. Pečujeme o pleť celého těla, nezapomínáme ani na dekolt a prsa.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech jsme opatrnější na naše zažívání, žlučník, játra; vyhneme se mastným, smaženým a kořeněným jídlům. Pochutnáme si na těstovinách, sladkých a mléčných jídlech. Kdo se snaží jist dietně, ať si připraví pohankovou kaši, zelené fazolky, špenát nebo saláty. Pijeme nesycenou vodu, nebo domácí limonády s ovocem.

Vybereme pískovou nebo bílou. Z říše kamenů vybereme jaspis nebo perleť.

Bude nám vonět vanilka nebo ambra.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.