Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. říjen

Nový měsíc začíná novoluním – novým měsícem. Energie znamení Vah vyžaduje rovnováhu, proto se vyhněme všem konfrontacím s druhými lidmi. Připravíme si rituál: osobní prostor vyčistíme kadidlem, barvou je tmavě zelená, živlem Vzduch.

Luna ve Vahách – Novoluní 5:46 hod.

symbol Lampa, Roh hojnosti

Zapálíme zelenou svíčku a harmonizujeme své myšlenky, modlitby směřují k porozumění, lásce a spolupráci v rodině, i v práci s kolegy. Prosíme o inspiraci a kreativní nápady k uskutečnění změn v našem životě.

Symbol Lampa

Novoluní je novým začátkem, měli bychom se v klidu koncentrovat na podstatné věci a rozvinout pomocí vizualizace svou kreativitu. Je dobré pobýt o samotě a vyčistit si hlavu od zbytečného balastu. Co v tento den naplánujeme, má velkou šanci objevit se v našem životě.

Symbol Roh hojnosti

Naladíme se na změny, máme dostatek energie k jejich realizaci. Je den pohybu, cest, přemisťování, je možné i stěhování. Jíme méně, abychom neztráceli energii zpracováváním potravy. Vyhneme se masu a hutným pokrmům, lepku i mléčným výrobkům.

Vybereme pastelově zelenou a modrou. Může se nám líbit zelený achát nebo jaspis obrázkový.

Z vůní vybereme tonku nebo pačuli.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.